Reklama

Reklama

Úžasná paní Maiselová - Série 2

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 37 min (Minutáž: 43–59 min)

Hrají:

Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Laura Dreyfuss, Luke Kirby, Caroline Aaron, Brian Tarantina, Colby Minifie (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po úspěchu v Gaslightu se negativní dopad zesměšnění Sophie Lennonové projeví naplno a Midgina snaha dostat se na vrchol se stává těžší, než kdy dřív. Úděl komika si vybírá svou daň a Midge cítí potřebu říct rodině pravdu, obzvlášť když její rozhodnutí ovlivňují všechny kolem ní. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nikoho neprekvapí, keď poviem, že si o 2. sérii "The Marvelous Mrs. Maisel" myslím viac-menej to isté, čo si myslím o prvej. Vtipné momentky, dobré postavy a má to lepšie a má to slabšie epizódy. Tentokrát má séria o 2 epizódy viac, no nemyslím si, že by som si vybral nejakú epizódu, ktorú by som dokázal nejako vysoko oceniť. Záverečná momentka je podľa mňa veľmi dobrá, má to pár nápadov a aj pár otvorených možností na ďalšiu sériu a je vidieť, že Midge musí občas so svojimi rozhodnutiami a činmi žiť. Pretože nie všetko čo v jednom momente človek potvrdí bude vnímať o pár minút alebo hodín rovnako. Neviem dokopy čo o seriáli viac povedať. Nemám pocit, že som správne publikum a vnímam to ako okey. Ale na druhú stranu, ľudia seriál milujú a očividne im pasuje viac ako mne. Takže to tak aj vnímam. Nie som ideálne publikum. Ale vnímam to ako okey seriál s dobrými momentkami. Hodnotenie: B ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tits up! Druhá řada je pestřejší, stylovější a nese s sebou i fantastickýho Rufuse Sewella v titěrný epizodní roli. 'Palladino rukopis' je tu vybroušenej do hladka. Pořád se nedejchá mezi dialogama a vtipy se říkají jen tak mimochodem. Obdivuhodně tu ale přes rok vyrostly vedlejší postavy. Kór Abe. Chtěl bych s ním vidět bondovku. ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál si drží stále špičkovú kvalitu a atmosféru, hlavne prázdniny v Catfish boli absolútne brilantné, ku koncu seriál dosť zvážnie a humor takmer úplne vymizne, ale tak o tom je tento seriál, nie je to o tom, že vybuchujete smiechom, skôr sa len tak sem-tam usmievate. Stále som rád, že som tento, u nás v podstate neznámy, klenot objavil. ()

tehol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jeste lepsi nez prvni serie, pohlazeni po dusi proste :D. mam ted takove souzneni s midge, ze ani nemuzu pomalu sledovat jeji standupy, protoze se bojim, ze se neco pokazi.. to jak sledovat penalty pri finale ligy mistru kdyz (nekdy v budoucnu, verim a verit budu).hraje arsenal. ◘◘◘◘ ps. dejte rachel dalsi glob (nebo aspon Abeovi). ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že druhé řadě trochu uškodil úspěch té první. tvůrci se snažili navýšit počet dílů a rychle tam nacpat toho co nejvíc a výsledkem je, že se tam kříží příliš mnoho děje a motivů, některé zůstanou je nastřelené a zabírají místo humoru, kvalit první řady dosahuje jen tak polovina dílů. Herci jsou ale furt výborní a Tony Shalhoub, který dostal víc prostoru, si suverénně krade každou scénu pro sebe. Stále je to ale výborný seriál. Jestli se zas třetí řada vrátí k 8 dílům, věřím, že bude líp;) ()

Galerie (114)

Reklama

Reklama