Reklama

Reklama

Pokémon - Slunce a Měsíc

(série)
  • Česko Slunce a Měsíc / Slunce a Měsíc – Ultra dobrodružství / Slunce a Měsíc – Ultra legendy (více)
Trailer 2
Japonsko, (2016–2019), 53 h 37 min (Minutáž: 22–25 min)

Kamera:

Júko Orikasa

Hrají:

Ikue Ótani, Rika Macumoto, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Daisuke Namikawa, Unšó Išizuka, Inuko Inujama, Kaito Išikawa, Kei Šindó, Reina Ueda (více)
(další profese)

Epizody(146)

Ash, jeho matka a Pikachu cestují do Aloly a zapisují se do Pokémonové školy, kde se střetnou s hanebnými Lebkováky. (Netflix)

Recenze (6)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuto 19 epizod, drop] Tu, když jsem se posledních pár dní nudil, mě přepadla nostalgie z mládí na Pokémony a jelikož na Netflixu v rámci této frančízi není moc velký výběr, tak jsem si na pozadí při domácích prací pustil poslední mutaci. Uf, jedním slovem, katastrofa. Jestli Pokemoni měli aspoň nějaký směr a příběh (sbírání odznaků, liga..), tak tu si náš nestárnoucí panic mládenec Ash beskrupulózně válí šunky. Všechno je totiž skvělé, úžasné, fantastické, výborné, problémy neexistují, Pikachu tupě mimikuje jeho reakce, pohyby a činnosti a noví Pokémoni už designově vypadají jak malůvky batolete. Nazvat Naruta filleriádou je v zrcadle téhle série urážkou a graficky je to jednoduše hnus, s dovolením. Věnovat tomu pozornost mi přijde nadlidské, užít si to ještě více. Pryč odsud. ()

sirjohn 

všechny recenze uživatele

Velká radost. Nostalgický příběh v novém kabátě, s citlivostí a skoro až volných přechodem od původní ságy. Která z mého pohledu dnes není určitě dokonalá, příběh a díly jsou opravdu o tom stejném a vše odpovídá začátcím a roku 1997. To zde ovšem není !!! Naopak ! Vše tu hraje kvalitním přístupem děje, příběhu, po dokoukání opravdu komplexního, postav, nových pokemonů, místem 4 úžasných ostrovů a určitě také dobrou grafikou, kde jsem viděl film na Netflixu a "nic proti", ale ten digitál si můžou strčit..oproti tomuto určitě ! Opravdu paráda, 20minut (bez ukázek) pěkné pauzy a kulisy k/po obědě. Příběh rostoucí, plný, dynamický (od půlky 1.řady, do té doby to je velmi pozvolné, ale spád to má co do příběhu fajn a rozhodně je potřeba vyčkat - taky abyste si zvykli.). Rád bych na závěr dodal, že Rakeťáci jsou zde opravdu také super překvapením, statické "mizíme ze scény" zde nečekejte, dostali více prostoru a jejich nový "domácí" je od 2.série k nezaplacení v každém záběru :D (spoiler "Bewear"). V neposlední řadě je seriál velmi citlivě poučně-naučný, velmi citlivou (přesto přímou) formou k dětem také na jedničku! Po 19letech "brandu" vyšvihnout opravdovou kvalitu, to chce klobouk dolů a 5 hvězd ! ()

ricmont 

všechny recenze uživatele

Sun and Moon jsem ze začátku moc nemusel. Změna kdy Ash místo cestování zůstává na jednom místě mi moc dobrá nepřišla. Ovšem jak přicházeli další a další díly tak jsem se chytil u toho, že mě tento Alola arch v Ashově cestě ze titulem mistra vlastně dostat baví. Seriál tu po 20 sérii mění svůj styl vyprávění a ono to od poloviny na mě vlastně začalo fungovat. Asi to bylo jen o tom si zvyknout. ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6 sérií nazývají Rakeťáci Satoshiho prckem, ale v téhle verzi je z něj totální mimino. Abych byl spravedlivý, Rakeťáci jsou na tom možná ještě hůř. Občas mě to pobaví, líbí se mi i úvodní openingy, ale zavřít ho někde do školy na ostrově s 5 zdejšíma prckama je děs běs. Vůbec se to k němu nehodí a ze seriálu se úplně vytratila adventura. Nevím nevím kam se to soudruzi z Japonska snaží posunout, ale radil bych jim vrátit se hezky na úroveň ligy Sinnoh a Kalos, jinak to nedopadne dobře. ()

Reklama

Reklama