Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý Lionel žije se svou panovačnou matkou ve vile nad městem. Žil by tak i nadále, kdyby nepotkal půvabnou Paquitu. Žárlivá matka se při jejich sledování v zoologické zahradě nakazí exotickou chorobou z Ostrova lebek, umírá, ale brzy vstává z mrtvých. Začíná milostný příběh dvou mladých lidí, jejichž láska musí překonávat ty nejtěžší překážky. Nestaví jim je do cesty jenom živí, ale i živí mrtví. Matka mění lidi v oživlé mrtvoly a dává tak do pohybu řetězovou reakci komicko-hrůzných událostí. Při nich je jisté jenom jedno: tolik krve i zuřícího mrtvého masa tady ještě nebylo! Je to nebezpečný balanc mezi smíchem a zděšením, při němž divákovi krev šplíchá do rozesmátých úst. Nenasytní zombie se potácejí prostorami vily a zastavit je vyžaduje celého muže a jednu sekačku na trávu. (Filmexport)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (948)

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

Malá hádanka na začátek. Myslíte si, že se bude film líbit milovnici zvířat, když se první zombíí pochoutkou stane nádherný německý ovčák? Mezi tím, co se budete snažit přijít na odpověď, já si popláču. Odpornější, zvrácenější, nechutnější slátaninu jsem ještě neviděla. Cože na tom mělo být vtipného? Dereku kde jsiiiii? Maminko, že ty takto nezmutuješ? ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson s filmem, který se nese ve stejném duchu jako jeho Bad Taste - Vesmírní kanibalové. Až na to, že tady se méně střílí a méně umírá. Stejně jako v Bad Taste se zde režisér objeví v menší roli. Jinak stejně kvalitní porce zábavného mrzačení a zabíjení. A co se týče tématu a jednotlivých scén, Freud by se na tom vyřádil. Hlavní hrdina bojuje proti své matce a v jednu chvíli se vrátí do jejího lůna?:D ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Krysí opice co dělá z lidí zombie! Procházka ze zlobivým zombie děckem v parku, hardcore scéna z pudinkem a neuvěřitelně masakroidní finále a... a je to vlastně celý romantický film o tom jak jsou si chlapec a děvče souzeni osudem a musí se ke vzájemnému štěstí doslova probít, přes bandu zrůd, litry nejrůznějších tělních tekutin a černohumorné situace vybroušené k absolutní dokonalosti. pravda ani z odstupem času tomu nedám 5*, protože při vší úctě k tý haldě nápadů časem už se jenom opakují různý nechutnosti a je to pořád pekelně amatérský. Nicméně musím teď konstatovat a můžou mě třeba fanoušci hobita a jeho milášků proklít, že tomuhle všichni páni prstenů a podobný srágory co udělal Jackson potom nesahají ani po kotníky.90% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na něco takového člověk do smrti nezapomene. Nejnechutnější film, který jsem kdy viděl. V druhé polovině už téměř není chvíle kdy nestříká hnis, krev a jiné tělesné tekutiny. Závěrečné krvavé inferno už pouze dává třešničku na dortu všemožných hnusných a zvrácených nápadů. Ano, je to neskutečně nechutné, hnusné a vyloženě k zblití, ale proč je to sakra rovněž svým zvráceným způsobem tak neskutečně vtipné. 70% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

V životě jsem neviděl nic ohavnějšího! Peter Jackson nemůže být normální člověk, protože to by jinak nemohl natočit tohle! Určitě se jedná o perfektní parodii na horory a také o jeden z nejoriginálnějších filmů co jsem kdy viděl, ale já jsem z toho opravdu nebyl tak nadšený jako větsina zde. Ani jsem se u toho moc nebavil a to si myslím, že mám celkem dobrý smysl pro humor. Tři hvězdičky je maximum, které mohu udělit spíš je to tak dvě a půl. Ačkoliv se ve valné většině shoduji s hodnocením většiny uživatelů, tak u Braindead toto nadšení nesdílím........ ()

Galerie (81)

Zajímavosti (27)

  • Komisia pre udeľovanie prístupnosti vo Veľkej Británii BBFC zbožňovala film a pre svoju komickosť splatterových efektov spočiatku uvažovala o udelení certifikátu "15". Pre túto vekovú kategóriu bol film predsa len až príliš brutálny, aj preto si nakoniec odniesol komerčne nevďačné hodnotenie s prístupnosťou nad 18 rokov. (WalterIK7)
  • Když Lionelova matka (Elizabeth Moody) v noci usne, tak její hnis z rány pocáká fotku zesnulého manžela. Ráno je ale obrázek čistý. (pygmalion)
  • Film je známý také pod názvem Dead Alive. (Chatterer)

Reklama

Reklama