Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $16,668,668Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,465,827Tržby za predaj DVD v USA $2,601,678║ Už len také jednoduchšie video béčko, bez väčších ambícii, dejovo strašne útržkové, laxné. Stallone tam je len okrajovo, príde k tomu dosť ošuntelo a ten čínan v hlavnej úlohe má dobré kopy ale s tým si nevystačí na celý film. Protivník dosť chabý nevýrazný. /35%/ ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které ani zdaleka nedosahuje kvalit prvního filmu. Oldschoolový feeling je pryč a místo toho sledujeme hackujícího 50 Centa, kopající asiaty a Davea Bautistu, který hraje Davea Bautistu. Jo a občas se tam objeví Sly, který výrazně posloužil marketingové propagaci filmu, ačkoliv se jeho účast ve filmu počítá pouze na minuty. Už by to zase chtělo nějakého toho Rockyho, Ramba nebo Expendables. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, MLADEJ, TO TI MUSÍM PŘIZNAT. ODVEDLS TU PARÁDNÍ PRÁCI. VYBUDOVALS VĚZENÍ. VYPADÁ, ŽE NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY. ALE VÍŠ TY CO? VŽDYCKY TU JE JEDNA…“ /// Už úvod napoví, že tady nemá smysl vočekávat nějakou inteligenci (filmařů – hlavně…). No a zbytek filmu to mnohokrát potvrdí. Je to jednoduchý, takže to celkem vodsejpá, ale… Sly je tady dědkovitej dědek, čehož si všimli všichni, takže ho nepouštěj do větších akcí. Všude samej Číňan a vůbec všechno to působí jako vodfláklej nákup z asijský tržnice! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s mozkem a trpělivostí…. 2.) Neznám odpověď na hádanku: Je to starý, ve filmu to působí trapně a není to J-C Van Damme. Kdo je to? 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Plán jak debil. Chaoticky nasnímaná, idiotsky sestříhaná, lacině otrikovaná úniková hra, která nedává smysl v žádném existujícím ohledu. Logiku znásilňuje jak celý film, tak i postavy v rámci vlastních pravidel. Supervěznice je ve finále snadno nahackovatelná - přestože za ní stojí člověk, který hlavní hrdiny a jejich schopnosti dobře zná. Pro padouchy je nerozlousknutelným problémem, že nedokáží zjistit, který ze tří hackerů je mastermind, ačkoliv je to trápit nemusí (protože mají v rukách všechny tři). Hlavní hrdina - jeden z mistrů útěkářů - si až kdesi v pozdním průběhu uvědomí, že "musí jednat nepředvídatelně". Teda Ludvo, ty seš hlava! Všichni zúčastnění se celou dobu rozhodují a střetávají na základě situací, jejichž existence je buď kompletně nahodilá, nesmyslná nebo alespoň epicky stupidní. Do toho je ve hře populární technologické udělátko, které má umět ovládat všechno na světě (rovná se jaderné zbraně, kde už jsme to jen viděli?), což je v magickém kontrastu s tím, jak příšerně vypadá triková, potažmo vizuální stránka filmu. Ze všeho nejvíc připomíná laciné sci-fi seriály z devadesátých let, kde se atmoška vytvářela tím, že byla scéna nasvícená zeleně nebo modře a diváka měly ohromovat srandovní barevné blesky. Epizoda takového seriálu byla povětšinou krátká a zábavná. Tady je zábavným maximálně zjištění, do jak příšerného důchodu Rocky s Rambem došli. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama