Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (474)

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nebylo ani z poloviny tak chytrý jako Fincherova "Hra" a ani to není nějak extra zábavné. Občas jsem se zasmál a nejvíce zaujala Rachel. :) Toť vše. Znova už bych do toho nešel. 6/10 ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Než začnu cokoliv psát, ráda bych zmínila, že ohodnocení vždy přispůsobuju žánru, jinak bych nemohla vůbec rozlišovat některé filmy. Co čekám od komedie, je že se od srdce zasměju a někdy mírně spíš že to není až přehnané - což v tomto případě pokazil konec a proto ubírám jednu hvězdičku. Jinak musím říct, že fajn nápad a škoda těch klasických klišé. Docela by se mi líbila třeba britská verze, protože americká přehnanost, je prostě americká přehnanost. Overall mi to vůbec nevadilo a nijak jsem se nenudila. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

........išiel som si len odpozerať ( relatívne nový film)  a bol som príjemne - po dlhšej dobe prekvapený.....výborný film vtipný, dobré herecké výkony ( pre mňa neznámych hercov), akcia :neustále sa niečo dialo - ozaj dobré po dlhšej dobe pre mňa 4-hviezdový film. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* hodně ale opravdu hodně bláznivá komedie s kriminální zápletkou, u které díky pár velmi vtipným momentům nelituji, že jsem ji viděl, ale k jejímu doporučení se zase nesnížím :-). Celé beru jako velkou šáradu, která se snaží jen pobavit a pomáhá si k tomu všemi možnými prostředky a logika v něm místo nemá. Na můj vkus to bylo chvilkami velmi ukecané a odkazovali se v něm k (mě neznámým) celebritám a typicky americkým událostem. Občas to také přepadalo přes hranu trapnosti, ale budiž a nakonec přece jen dám 3 hvězdičky této komediální variaci na Fincherův film Hra. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Exkluzivní záležitost, na kterou se oplatí jít do kina. Věděl jsem, že to bude tajemná a pěkně domotaná hra, ale že až takhle zajímavě? Ono nejenom že člověk přemejšlí, co je jenom hra a co je realita, ale dokonce se i perfektně baví. Přesto, že to nebyla čistá komedie, tak to byl přesně ten typ humoru, kterej mám rád. Jeden twist střídá druhej a podle mě to hluchý místo nemělo. Navíc Rachel McAdams a Jason Bateman, povedená a sympatická dvojice. Vřele doporučuju, obrovský letošní překvapení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

svižná a hlavně vtipná zábava,která ukazuje,že to jde i bez řevu a vulgarit.Navíc k tomu všemu není Game night úplně průhledná a dokáže několikrát překvapit.Rachel McAdams standardně sladká moc...70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Konečně trochu nějakého svěžího a čerstvého nápadu, který má pointu, smysl, neztrácí humor a je navíc skvěle podpořen parádními herci! Je to klasická jednohubka, která je ideální na fajn večír vedle nějaké osůbky opačného pohlaví. I přes to, že se stoly chovají nějak divně :-D, jedná se o slušivou pohodovku! 65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri mi nic nehovoria a zasmiat sa dalo dost casto -niektore sceny fakt na slusny priemer, taxom sa bavil. Skoda ze po fajnej scene to vzdy upadlo do nudy a vatovo planeho plkania. Potom sa to zas jaxi rozbehlo, takze slusny sedivy priemer : 55 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že popis filmu neznel zrovna lákavo, a na môj vkus až príliš akčne. No napokon musím uznať, že som sa pri nejakej americkej komédii už veľmi dlho tak nezabavil. Začiatok bol síce taký vlažný, ale ako náhle sa na Game Night stretla šestica "hľadačov", tak sa to rozbehlo a šlapalo to prakticky až do samého konca. Výborné hlášky, kopa irónie a sarkazmu, autosugestívnych manipulačných dedukcií, a skvelý spád s množstvom zvratov a pseudoakčných scén. Tou najväčšou prednosťou však bola tá zmes postáv, spomedzi ktorých najviac dominovali (aspoň u mňa) prostoreký Ryan a policajt Gary. Malo to síce zopár prepálených scén, ktoré tomu skôr uškodili ako pomohli, ale celkový dojem beztak nadpriemerný - čo je pri súčasnej americkej komediálnej scéne celkom zázrak. 4* ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, kdy naposledy jsem viděl krimi, které bylo chtěně i komedií. Game Night je takový svěží vítr v tomto žánru, že by byla škoda jej nevidět (a neslyšet - pozdravuji opět výborného Cliffa Martineze). Bateman je vhodný osel, McAdams stále není k zblití a hrát stále umí a spolu s Jesse Plemonsem tvoří trio, se kterým je na scéně vždy sranda. Naprosto výborné jsou scény s vyndáváním kulky a Denzelem Washingtonem. Zbytek je správně střelený, vyhýbá se tradičním fekálnostem, avšak v konci je trochu překombinovaný. I tak stojí za další zkouknutí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film byl dostatečně zábavnej,a navíc prošpikovanej spoustou vtipů,u některejch sem se fakt ze srdce zasmál,což se mě moc často nestává.Pro mě překvapení.80%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pořád se tam řešilo to samé dokola a už mě to nebavilo. Ze začátku to vypadalo vtipně a zajímavě, ale následně ho unesli znovu a pak znovu a opakovalo se to stále dokola. Největším překvapením byli pro mě Jason Bateman a Rachel McAdams, jak skvěle k sobě pasovali, nečekala jsem, že jim to spolu tak půjde. Nicméně příběhově je film nuda. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá mysteriózní komedie, která se odehrává na poli jedné noci s několika zajímavými nápady a fajn herci. Více pozitiv zde dále nemá smysl hledat, protože scénář je průměrný, děj plný klišé a rozuzlení sebeparodující ale ne nečekané. Takže vlastně co tvůrci slíbili, to splnili a hurá na další béčko. 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jsem zastáncem chytrých komedií se svěžím humorem, tím pádem mě Game Night neskutečně potěšila a probudila ve mně po dlouhé době upřímné nadšení. Vtipu je zde totiž tolik, že ho sotva poberete, ale hlavní je, že není vůbec vulgární. Námět sice čerpá už z mnoha viděných, jako například Hra s Michaelem Douglasem. Servíruje ho ale neotřelým způsobem, navíc díky postavám, které mají každá nějaký charakteristický znak, se příběh udržuje v neustálém tempu. O skvělou vedlejší postavu se také postaral Jesse Plemons se svým psíkem a mrtvou manželkou. Film je plný neočekávaných twistů a odkazů na slavné filmy, takže kdo nemá všeobecný přehled, mohl by se občas v dialozích trochu ztratit. Game Night bych tedy závěrem zhodnotila jako vkousnou, chytrou, svižnou a hlavně nadmíru zábavnou divokou jízdou, protože si nepamatuju, že by mě takhle bolely mimické svaly z toho jak jsem se pořád na plátno usmívala. Tenhle film si určitě seženu do své stálé komediální sbírky. ()

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama