Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vždycky se stává, aby druhá řada překonala tu první. Hodně přemýšlím nad tím, jak moc to mají tvůrci dopředu rozmyšlené, nebo jestli postupně zaplňují volná místa, které si dříve nechali. Tady to totiž šlo snadno. Jestli takto budou pokračovat, tak přesun do čtvrté dimenze nepomůže a bude se muset dál. No ale kam? ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že tendence je a bude s každým dílem stále jen klesající. Možný SPOILER. V seriálu se totiž nikomu nic nepodařilo změnit. Všechno se děje stále tak jak má, takže namísto nějakých změn budoucnosti a přítomnosti divák jen vidí to, co se stalo a jak se došlo k tomu, co se událo v prvních dílech. Je velice nudné sledovat zamotaný děj u kterého stejně víte, jak to celé dopadne. Recenze může působit zmateně pro někoho, kdo seriál neviděl, ale předpokládám, že když už čtete recenzi na druhou sérii, tak máte první za sebou a pak to srozumitelné je. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem během pár týdnů zhlédl v době premiéry, ale tu druhou jsem po prvním díle z neurčitého důvodu na rok odložil a vrátil se k ní až s premiérou třetí. Během roku z tohoto seriálu stal obrovský fenomén a já úplně chápu proč, je to skvěle natočené a výborně promyšlené, mě ty šokující zvraty ovšem nechávaly poměrně v klidu. Uvidím jak u té poslední třetí a rozhodně od těchto tvůrců rád uvidím jejich budoucí projekt, který má už nyní na Netflixu domov...7,5/10 ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část trilogie, druhá část časového cyklu. Sousední produkce před dvěma lety přinesla Netflixu a celému světu mysteriózní a atmosfericky propršenou pecku, jež stála na perfektně vyladěném scénáři, postavách a nápadu, jak žánr, jemuž se seriál věnuje, posunout ne výš, ale ojedinělou a neprozkoumanou cestou. O dva roky později se tento kousek vrací se sérií druhou a přináší lehčí pokles. Ze sychravého listopadu se dostáváme do červnového slunce, jež přináší německému maloměstu tu předprázdninovou krásu, již tak důvěrně známe ze svého žití v této části Evropy. Tím dostává ránu mysteriózní stránka a téměř celá se vytrácí. Díky čemuž získává místo scénář a jeho nové kličky, s jimiž se tvůrci snaží ještě o velkolepější propracovanost, než tomu bylo v předchozím příspěvku. To se daří, ne však kompletně. Opulentnost, velikost a sebejistota dává na frak dostačující a uhrančivě složité jednoduchosti, tedy laicky řečeno, čím více, tím méně. Je vidět, jak se snaží více a více šokovat tím či oním zvratem, těch ale více než je pro tento projekt třeba a docilovaný šok se vytrácí. Typický příklad dvouvěžitosti, je to slabší i stále skvělá rodinná sága s kupkou zajímavých nápadů a zvratů s dobře napsanými dialogy a scénářem vyměřením na obdivuhodnou přesnost. Dobrých 9/10, v závěru trilogie bych však ubral na megalomanství. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda má poněkud slabší rozjezd, ale to co se děje potom je MASTERPIECE! Němci ve druhé série rozehrávají složitější šachovou partii a ačkoliv to někdy nemusí dávat smysl, tak vám scenáristi u další scény potvrdí, že vědí co dělají. Poslední tři epizody jsou něco neuvěřitelného a finále správně velkolepý. Jsem opravdu hodně zvědavý, jak se jim povede zakončit seriál v závěrečné třetí série. Po poslední scéně druhé řady to vypadá, že si ukousnou ještě větší kus a já doufám, že to nezmrví a dotáhnou to do smysluplného finále, nebo minimálně do finále, které mě nadchne. 10/10 - Song ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě prolézá v budoucnosti Jonas (Louis Hofmann) dírou v betonové stěně elektrárny, ze které čouhají kovové tyče betonářské výztuže. Jonas o jednu zavadí, ta se ohne a hned vrátí zpět. Tím je vidět, že se jedná o gumovou součást filmové kulisy. (zawi)
  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama