Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda má poněkud slabší rozjezd, ale to co se děje potom je MASTERPIECE! Němci ve druhé série rozehrávají složitější šachovou partii a ačkoliv to někdy nemusí dávat smysl, tak vám scenáristi u další scény potvrdí, že vědí co dělají. Poslední tři epizody jsou něco neuvěřitelného a finále správně velkolepý. Jsem opravdu hodně zvědavý, jak se jim povede zakončit seriál v závěrečné třetí série. Po poslední scéně druhé řady to vypadá, že si ukousnou ještě větší kus a já doufám, že to nezmrví a dotáhnou to do smysluplného finále, nebo minimálně do finále, které mě nadchne. 10/10 - Song ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dark tretiu sériu si dám jedine ak už fakt nebude čo pozerat. Druhá mi prišla rovnako ako prvá, celkom chaotická. Svojich fanúšikov ale má. Ja radšej uprednostňujem Stranger Things. S ktorými to ma možno podobnú len atmosféru a pár detských hercov, ale nič viac . Musím ale pochváliť skvelú hudbu. 3* ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Druhá série se posunula od lahodně atmosférického mystéria k sci-foidnímu politickému thrilleru a tvůrci začali kopat do hloubky i šířky, přičemž výsledkem je jen rádobyepický chaos a příběh zamotaný tak, že mu nejspíš nerozumí ani tvůrci a že zavání sebeparodií. Kdybyste si dali panáka kdykoli se v seriálu někdo po někom žádá vysvětlení a ten jen významně a tajemně mlčí, nebo kdykoli někdo řekne, že začátek a konec jedno jsou a vše je propojené, skončíte na záchytce ani nemrknete. Jestli jsem první sérii slupl jako malinu a za chvíli si ji dal znova, do dokoukání druhé jsem se musel dokopávat a třetí moc nadšeně nevyhlížím. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lhal bych, kdybych tvrdil, že se v tom neztrácím, že všemu perfektně rozumím a všechno mi dává smysl. Ono to tak asi zatím ani být nemá, zločin Alexandra Tiedamanna se taky odehrál v první sérii a teprve ve druhé se jím někdo začal pořádně zabývat. Stejně tak mrtví chlapci- doteď vlastně nemáme vědět, proč museli zemřít. Je to chytré, ale možná se v té spleti postav a časových rovin skrývají umně zakamuflované chyby a zjevné nesmysly... Opravdu nevím. Co ale vím, že mě to baví a udržuje v napětí. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne vždycky se stává, aby druhá řada překonala tu první. Hodně přemýšlím nad tím, jak moc to mají tvůrci dopředu rozmyšlené, nebo jestli postupně zaplňují volná místa, které si dříve nechali. Tady to totiž šlo snadno. Jestli takto budou pokračovat, tak přesun do čtvrté dimenze nepomůže a bude se muset dál. No ale kam? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Ke konci epizody můžeme slyšet píseň „Melody X“ od umělce Bonaparte. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)
  • V epizodě zazní skladba „The World Retreats“ od hudebníka Davida O'Dowda. (Doomcourier)

Reklama

Reklama