Reklama

Reklama

Modré stíny

(seriál)
  • Česko Detektivové od Nejsvětější Trojice (neoficiální název) (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie Modré stíny navazuje na trilogii Případ pro exorcistu. Vyšetřovatelé se tentokrát dostanou k případu zastřeleného docenta. Toho jednoho rána nalezne uklízečka mrtvého přímo v jeho vlastní pracovně. Kriminalisté tak budou řešit, zda vražda souvisí s dlouhodobou snahou oběti o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy, a také to, co dohnalo vraha k tak velkému riziku, aby svou oběť zneškodnil přímo na půdě univerzity. Pátrání po tom, kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta, zavede hrdiny mnohem dál, než by sami čekali. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Snorlax k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2016) (E01) 

Ta kamera se skutečně nepovedla, ba co dím, byla příšerně špatná. Asi to měl být nevyvedený pokus o umění. ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Pomalu si zvykám na odpudivou kameru a musím přidat jednu hvězdičku za zázrak. Taušovi se podařilo zřejmě pod pohrůžkou násilí uhovořit Lábuse, který zcela výjimečně nepůsobil jako afektovaný transvestita s pedofilními sklony. Neuvěřitelné, bravo pane Tauši! ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

K otřesné kameře, která řádila od samého začátku jako opilý netopýr, se přidal i špatný zvuk. Nebyl zrovna na udělení ceny celou dobu, ale v posledním díle už se dostal do úrovně tragické. ()

Reklama

Reklama