Reklama

Reklama

Modré stíny

(seriál)
  • Česko Detektivové od Nejsvětější Trojice (neoficiální název) (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílná minisérie Modré stíny navazuje na trilogii Případ pro exorcistu. Vyšetřovatelé se tentokrát dostanou k případu zastřeleného docenta. Toho jednoho rána nalezne uklízečka mrtvého přímo v jeho vlastní pracovně. Kriminalisté tak budou řešit, zda vražda souvisí s dlouhodobou snahou oběti o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy, a také to, co dohnalo vraha k tak velkému riziku, aby svou oběť zneškodnil přímo na půdě univerzity. Pátrání po tom, kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta, zavede hrdiny mnohem dál, než by sami čekali. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele jedna_vrana k tomuto seriálu (3)

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Po počiatočnom nadšení z prvej časti sa dostavil pocit sklamania. V druhom dieli sa divák nič podstatné nedozvie - dialógy sú dlhé a monotónne. Postavy sa len tak "túlajú" po obrazovke. No najviac ma iritoval hrozný zvuk - postavám takmer nerozumieť. ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

Pre mňa o trochu lepší ako neuveriteľne nudný druhý diel, ale aj tak mám pocit, že táto krimi - mini séria by si vystačila s dvomi "hutnejšími" časťami, bez mnohých hluchých sekúnd. ()

Epizoda 4 (2016) (E04) 

Veľmi premrhaný potenciál inak výborných hercov. Keď začala mjr. Výrová (K. Melíšková) vrieskať, až jej preskakoval hlas, po Krystýne Horovej (Tereza Ramba), musela som sa veľmi premáhať, aby som dopozerala do konca. Takmer náhodne sa objaví plk. Vitouš (M. Krobot) a len tak - z rukáva vysype, ako to s týmto prípadom vlastne je. Problém je, že divák to vie od prvého dielu a tak si len vďačne vydýchne, že páchateľa konečne "chytia". Deravý príbeh, nezmyselné scény, vrcholná scéna - všetci policajti sa stretnú na mieste činu. To nebola kriminálka, ale tragédia. ()

Reklama

Reklama