Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Yesqward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejaká vzbura sa nám tu uchytila v komentároch, kvôli veciam ktoré "nedávajú zmysel". Vo FANTASY seriáli. Psychor musí mať teraz vianoce, nakoľko sa tu našli ďalší super naštvaní, super cool a super "proti systému" tínedžeri, podobní jemu. Bol by som len zvedavý, či každý jeden človek, ktorý tomuto dielu dal 1* (čož je samo o sebe nezmysel, lebo žiaden seriál na svete nebol tak kvalitne a v takomto rozmere natočený) pri každom filme/seriáli chodí s lupou a hodinkami, a hľadá každú jednu nezrovnalosť v časovej línií. Áno, linky sa pohybujú rýchlo. Áno, niektoré veci nebolo možné stihnúť v určitom časovom období. Ale toto je dosť na to aby ste dali 1* perfektne natočenej, napínavej, emocionálne vyťaženej hodinke skvelého príbehu s úžasnými dialógmi, efektami a precízne vycibrenými postavami? No v mojej knihe nie. Ale ja narozdiel od vás nemám potrebu svoju menejcennosť za každú cenu kompenzovať "bojovaním" proti väčšine. 90% ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ech. Skupina akčních hrdinů (srocují se v hustých počtech, jak se blíží závěr) si vyrazila za Zed s replikami jako z buddy krimi komedií. Hra o trůny už to moc není, ale zábava ..to jo- Střet na zamrzlém jezeru byl bohužel první, který v seriálu nevyvolal napětí, byl spíš na hranici lehké směšnosti. ()

Reklama

Angelino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak toto je naozaj definitívny odklon od politickej excelentnej drámy s prekvapivými prevratmi, drsnými koncami hlavných hrdinov, kde nikto nie je čiernobiely a nič jednoznačné. Posunuli sme sa do rozprávky s drakmi, kde hrdinovia neumierajú, sú jasní zlí a dobrí, už teraz vieme ako to skončí a nechýba ani láska a odvtedy žili spolu naveky. Toto už by zachránili jedine v prípade, keby niekto pri zmysloch napísal znova scenáre od 6 série a natočili by paralelnú realitu... Škoda. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naděje některých kritičtějších diváků a doufání v to, že poslední dvě epizody nám vynahradí všechny slabší kousky série se nadobro rozplývají. Pořádně rozjet už se může jen poslední epizoda a to je z mého úhlu pohledu poněkud málo. Podle někoho je řešit logiku jednání postav a výstavbu celého děje zbytečné. Hlavně že se tam bude válčit s draky a zima se blíží. Bojové scény prý na pěknou fantasy stačí. Takže pořád je to naprosto úžasné? Ne, opravdu není. Píšu to už asi podruhé: mně tohle NESTAČÍ. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Dva dny po vypuštění pátého dílů "unikl" další díl a se spoustou spoilerů nešlo čekat do pondělí. 95 % dílu se odehrává na Severu, z toho více jak 80 % na sever od Zdi. Takový díl jsme už zažili, a ruku na srdce, Hardhome byl úchvatný, a to neměl k dispozici draky. Nevěřil bych, že mě GoTko opět nahlas rozesměje a opět za to mohl Tormund (kterému skvěle sekundoval Ohař a nepřítomná Brienne of Tarth). Ale k něčemu věcnému. Jon je z prominutím debil, když je schopný podniknout takovou kravinu. Naproti tomu jsem po dlouhé době pocítil obdiv a upřímné sympatie k Daenerys (Dany se jí prý nelíbí!), za to, jaký ryzí charakter dokázala ukázat. To co se děje na Zimohradu je věc druhá. Nevěřil bych, že je Littlefinger schopný zmanipulovat nejen Sansu, ale i Aryu, která pak naprosto zbytečně přímo i nepřímo vyhrožuje vražděním. Malíček po dlouhé době rozehrál svou hru, která mu zatím vychází. Co jsem se dočetl, poslední díl série by nemělo být typickým finále a mělo by spíše jen uvodit osmou sérii, jíž se nedočkáme dobrý rok. PS: i přes výborné scény, vtipné dialogy a Malíčkovu mindgame jde asi o nejslabší díl této série - na(ne)štěstí nedokážu být u GoTka zrovna 100% objektivní a snažím se vyrovnat hodnocení, které přispěje Psychor a jemu podobná individua. PSS: poprvé je znát špatný časoprostor - přeci jen zvládnout trojboj: běh(jezero-Zeď), havran(Zeď -Dragonstone), drak(Dragonstone-jezero) za cca den už docela do očí bije... u předchozích dílů osobně problém nevidím, neboť šlo o prosté posunutí děje, nikoliv portál, časovou smyčku či cestování časoprostorem. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama