Reklama

Reklama

Isekai wa Smartphone to tomo ni.

(seriál)
  • Japonsko 異世界はスマートフォンとともに. (více)
Trailer 2
Japonsko, (2017–2023), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Fujuhara Patora (kniha)

Hrají:

Maaja Učida, Činacu Akasaki, Sumire Uesaka, Jui Fukuo, Kacumi Fukuhara, Nanami Jamašita, Marika Kóno, Sóma Saitó, Jumi Kakazu, Tomomiči Nišimura, Júma Učida (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Nešťastnou náhodou Touya Mochizuki zemře. Samotný Bůh přizná, že to nebylo v jeho plánech, a jako omluvu mu nabídne nový život ve fantasy světě a k tomu přání dle jeho libosti. Touyu zrovna nenapadne nic lepšího, než si vzít s sebou i svůj smartphone. Tento příběh je o tom, jak Touya dostane druhou šanci na život, cestuje po novém světě, objevuje jeho tajemství, přičemž díky svému mobilu drží nástroj nesčetných možností. (Scalpelexis)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (5)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další tragická postava, která nedokáže zvládat dívky kolem sebe a nechá se od nich v pokleku poučovat kvůli každé drobné ecchi situaci (jak špatně už se na tohle trapný klišé kouká - ale hold Japonci a jejich kultura). Klišé je taky ona reinkarnace ve fantasy světě, kam si hlavní hrdina bere (díky dobré vůli Boha) svůj smartphone s lokálním upgradem a schopnost používat jakoukoliv magii (sice tohle klišé mám celkem rád, ale jeho zpracování je příliš "über"). Díky speciální magii může vytvořit nebo dokázat vlastně cokoliv a zde je největší kámen úrazu, protože zde vytvoří kdejakou pikačovinu nebo v různých vážných situacích je vyřeší lusknutím prstu. Když už mluvím o luskání prstu, tak onen oblíbenej "slip" (uklouznutí) je tak bolestivě předvídatelnej a v některých situacích to naprosto zabíjí jakoukoliv vážnost. Drama si tu člověk prostě neužije a romantiku vlastně také moc ne, protože kvůli tomu, co jsem psal v první větě. Co se týče konce, tak jsem byl celkem překvapen, že to skončilo jinak, než klišovitě, ale zase tam trochu prozradili moc a hlavně pak ještě ta nová postava, která tam byla příliš násilně vpravena a navíc ona záhadnost s otevřeným koncem, kdo to vlastně je. Animace by v mnoha ohledech potřebovala vylepšit - nedetailnost, podivné tvary občas, místy typický ichtylní japonský design. Po hudební stránce nic, co by stálo za vyzdvižení. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Hl. hrdina Touya je prenesený do nejakého stredovekého alter sveta, kde si môže zobrať jednu vec zo starého sveta a tou vecou je čo.. smartphone a ešte k tomu je jeho postava neskutočne naskillovaná čo sa týka mágie, kde väčšian vie ovládať jeden, max. dva elementy on samozrejme bez väčšej snahy vie ovládať všetky elementy. Aby toho nebolo málo stretáva partiu dievčat, ktoré sa ho hneď ujmú a každá tým svojím štýlom sa ho snaží zaujať. Po prvých veľkých víťazstvách prichádza odmena v podobe kráľovej dcéry, mladej princezničky, ktorá sa do neho takmer okamžite zamiluje a zvyšok už iba podľa klasických anime klišé. Hárem sa nabaľuje, on získava stále novšie skilly až do záverečných dvoch dielov, kde sa mu jednotlivé dievčatá vyznajú, resp. ho pobozkajú a napokon princeznička, ktorá je oficiálne jeho nastávajúcou ženou, príjme aj zvyšok dievčat v háreme a je ochotná sa o našeho Touyu podeliť. Toľko asi k tomu, nehovoriac o absolútnej plochosti postáv. V podstate neviem čo pochváliť možno akurát to, množstvo dievčat sa vyskytujúcich v tomto anime. Bez štipky originality. Slabunké 2*. ()

Reklama

Skeewe 

všechny recenze uživatele

Doteď jsem vždycky na hlášky typu v "příštim životě to bude lepší", odpovídal větou "jednou mi to stačilo, není o co stát". Ale asi bych to prubnul. Isekai zas není tak špatný nápad a evidentně jsem ten virus otaku chytnul taky. Sice v reálu používám tlačítkovej telefon (praktičtější při práci) ale na tohle bych si dokázal zvyknout (nicméně kdyby ten mobil tady vynechali, naprosto nic by se nestalo, je to fakt jen marketingový tah dát slovo smartphone do názvu anime a pak ho "nějak" zakomponovat do děje ačkoliv je to zbytečné). Harémovky mi nevadí, alespoň je na co koukat a pokud někdo má raději tlupu zpocených kulturistů, jeho věc. Sice je tady k dispozici "normální" kluk co ho bůh omylem zabil a jelikož se chce nějak omluvit, nasype mu levely do všeho včetně magie. Co na tom, že znalosti magie jsou vzácné a nekolik elementů najednou ještě vzácnější, prostě mu dáme rovnou všechny a extra silný. Osobně bych si asi nestěžoval, ale určitě bych se brzo nudil. Trochu víc obtíží by určitě bylo zábavnější. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[Shlédnuta 1. epizoda, drop] Čekal jsem nonšalantní rip-off Konosuby a po dosledování úvodního dílu si říkám: Kéž by, kéž by. Nejenže je to největší generický výplach nápadů spojené s životem ve fantasy světě, ale do nebe volající a až neuctivá lenost cokoliv vymyslet je větší antiafrodisiakum jak zvýšení daní s kapustovou polévkou dohromady. Neskutečně mě baví evoluce teleportace hlavního hrdiny do dalšího světa: V Konosubě se aspoň hrdina projde po chodníku a pak se před vozidlem snaží zachránit náhodnou dámu = kaput. V Re:Zero se hrdina vypraví ne benzínku a při zpáteční cestě se mu něco stane = kaput. Tu něco = kaput. Ale dejme tomu, uříznutý úvod, blbé, ale zvládnu. Nápad s přeneseným mobilem ve mě vyvolává pochybnosti (ale i zvědavost), jak bude schopen ho používat ve světě, kde by měl být praktický jako kámen podel cesty. Jéé, tak já ho mužu nabíjet magií? Cool! A ten Bůh, to je ti prima cápek, když mi dodá aktualizaci map, LTEčko a osobní GPS signál! Počkat, a co peníze? No to je náhodička, vy nabízíte půlku království za mé oblečení (ale proč mi k němu perverzně čucháte?)? Banditi, magie či vaření? Není problém, já jsem zrozená kombinace Bruce Leeho, Gandalfa vol 3.0 a v Michelin katalogu mám 4 hvězdy! Jen tak mimochodem potkám 2 nejvíc kawaii slečinky ve městě, které mě mají za středověkého Brada Pitta. Zíííív, easy. Ano, pochopili jste dobře. Borec je OP až hanba; potkat ho Superman, tak si sbalí svých pár švestek směr důchod a Colossal Titan by byl na hodně dlouhém útěku. Nicméně, když tomu teda chybí jakákoliv vážnost, čekal bych náznak komediálních prvků. Já byl bláhový. Vtipné nejspíš mají být ultrazbytečné karikaturní vsuvky o frekvenci každé minuty, které ale pouze efektivně docilují silné žaludeční nevolnosti, protože vás jejich přítomnost obrala regulérně o 1/10 stopáže epizody. Tak aspoň je to animačně pohledné? Lituji, prachsprostý průměr navozujíc dojem krádeže šablon cizího studia. Otázka se teda přímo nabízí: Má cenu na to koukat? Má. Jen se musí mozek uložit do skříně, neptat se a milovat harémy. Jinak to nevidím. Pokud se to výrazně zlepší, tak se vrátím, ale aktuálně bych utrácel čas platněji hádáním se v diskuzích blesk.cz než tu. Edit: Člověk se mrkne na 5. díl, jestli se to změnilo. Pan OP vyléčí nevyléčitelnou otravu, zahraje si na Sherlocka, sbalí princeznu a ochočí si nejmagičtější šelmu. Lidičky, to je v dámském pohlavním orgánu. ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Prevedenie je veľmi jednoduché a dialógy a príbeh tiež. Všetko moc zapadá a hlavný hrdina je pán dokonalý (Gary Stu). Predely medzi obrazmi sú otravné. Skončil som po 2.časti prvej série. Mimochodom ten smartfón je úbohá udička na pubescentov. ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama