Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (867)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k očekáváním jsou druzí Kingsmani určitě zklamáním. Nedívá se na ně špatně, ale je to prostě další nálož téhož. Co před pár lety ale slavilo úspěch i díky faktoru překvapení, podruhé stejně prostě nefunguje. Postavy i jejich představitelé jsou zábavní a nenudí, ovšem střídání lokací a posílání hrdinů do rozličných koutů světa působí velmi uměle a pro hlavní příběhovou linku často až nesmyslně. Vaughn se snaží za každou cenu bavit, ovšem nemá už tolik co nabídnout. Oživíme si spoustu hezkých vzpomínek na jedničku, ale Julianne Moore není Samuel L. Jackson a všechno jaksi nemá takový švih. Popcornovost je na maximu a věřím, že spousta fanoušků bude z kina odcházet spokojených. Moc přímočařejších a zábavnějších filmů letos v kině nejspíš nebude, ale přesto zůstává pachuť, že tohle prostě mělo na víc. Škoda. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Akce je naprosto perfektni, herci jsou totalni sympataci, cely je to natoceny radne cool a to je bohuzel asi tak vsechno. Problem je, ze zapletka samotna je dost tuctova a akce je tu prekvapive naprosty minimum. Takze ta vata mezi jednotlivejma akcema, obzvlast v prvni pulce filmu je tu vicemene jen ta uvodni, je bohuzel misty trochu nudna a nezachrani to ani obcasny forky a hlasky. Taky co se tyce Rkovy pristupnosti, sice tu vesele caka krev a fuckuje se, ale oproti minulymu dilu mi to prislo trochu umirnenejsi. Rozhodne se nejedna o spatnej film, zabava to je furt poradna, ale slo z toho vytezit daleko vic. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Výborná zábava​, která pokračuje na vlně prvního dílu a tlačí ji do větších extrémů, což může někdy na škodu, ale Kingsmanům to rádi prominete. Vaughn znovu servíruje nápaditou akci, tentokrát s robotickou rukou a švihadlem (pardon lasem), nebo geniální honičku v taxíku úvodem filmu. Znovu se podařilo vytvořit originální záměr padoucha o nápravu světa (teď nemyslím Poppy) a prezident neskutečně valí. Vizuální pěst na oko v podobě kombinace kambodžského chrámu s retro bistrem dotváří zajímavé prostředí. Herecky se jede na jistotu. Občas mám pocit, že některé filmy točí speciálně pro mě a Kingsmani k nim rozhodně patří. Tak naschle ve Švédsku. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Slabšie než prvý diel, ale stále veľmi kvalitný film. Trochu zamrzeli akurát dĺžka a ten posun od britskej štýlovky k tradičnejšiemu blockbusteru. Ale postavy sú stále výborné, má to úžasné scény a Vaugn je stále frajer. V časoch, keď sa bondovky hrajú na umenie a každá druhá popcornovka zlyháva, je to krásny darček. Aj keď, opakujem, nie je to taká pecka ako jednička 8/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Na pamětihodné hlášky podstatně chudší sequel k filmu, kterej před lety svou přepálenosti doslova rval hlavy. Ale to nevadí, styl totiž zůstal, stejně tak plno cool postav, výborná (ale po čertech nepřítomná) akce a zároveň i dost zajímavej svět, aby se ta dvojka dala opodstatnit. Má to dost chyb, nakonec je to teda slabších 7/10, ale rozhodně to není takový průser, jak by mohly některé reakce značit. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama