Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer
USA, (2018–2023), 22 h 59 min (Minutáž: 19–45 min)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a když někdo nepotřebuje titulky, ale potřebuje je a bojí se to přiznat, ohhh bože.  Dneska nejsou cz/sk titulky žádná hanba. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak  Simpsonovi a ani Futurama ve výsledku moc vtipný nebyli. Simpsonovi se v ČR objevili po tom, co Rus.......pardon Ukrajinci, nebo to byli Maďaři ? Nooo přišli po okupace ČeskoSlovenska, v té době tady nic takového nikdy neviděl, svoje taky udělal český dabing, který byl prostě lepší než originál. Futurama by se sice dala považovat i za vtipnou,ale po čase už byla stereotypní, předvídatelná a ani už nebyla vtipná. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Zatím jsem viděl jen 6 epizod. Čekám na cz titulky. Né, že bych to potřeboval, ale prostě to tak u tohodle seriálu dělám. Asi abych si to lépe nadávkoval. To je fuk. Celkem povedený. Hlasy postav jsou skvěle nadabovany a sem tam se pár vtipů dost povede. Obzvlášť král a Bean jsou skvělý, ale proboha! Elfo je absolutně nejhorší animovaná postava co jsem kdy viděl. On není ani trapnej ani vtipnej on je prostě neuvěřitelně mimo, až to hezký není.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

germiny

No, ja som práve neočakával nejakú záplavu vtipov, ale niečo svieže a ako som povedal, trochu taký natiahnutý Špeciálny čarodej. diel, len nie je to tak nechutné, ako tie v posledných cca 10-15 sériách, lebo na to sa už nedá pozerať. Kedysi to bola paródia na kdejaké horrory a klišé prvky, teraz je to hnus.

germiny

germiny (hodnocení, recenze)

Tady je prostě zásadní problém, že lidé vidí něco nového od Groeninga, tak automaticky čekají řachandu ve stylu Simpsonů nebo Futuramy. Ale toto je spíš postaveno na podání příběhu trochu netradičním stylem :-)

na příspěvěk reagoval Echelon1

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

ujde to , sice o hodne slabsi nez zluta rodinka a futurama ale na 3* by to slo ..snad se to jeste rozjede

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Můžete přidat do zajímavostí.  ;) 

 

Na konci desátého dílu první série je ještě jedna scéna po titulcích.

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

1. diel dodpozeraný pred pár hodinami (pre usporiadanie "emócií") a...vôbec nemám chuť na ďalší (asi ani nepozriem). Nejak sa mi robilo počas sledovania mierne fyzicky zle na žalúdok (zrejme hlavne vzhľadom tej kresby) a dejovo, poňatím a vtipmi úplne ako čarodejnícke diely zo Simpsonovcov, len natiahnuté na samostatný seriál. :-/ No čo,stále lepšie než Futurama, z ktorej som nedopozeral do konca jediný diel.

na příspěvěk reagoval mm13, Bartex

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

snad to bude mít dospělejší humor než Futurama a Simpsni, ale moc tomu nevěřim :D taky by to mohlo parodovat GoT, LOTRa a další...

ic

ic (hodnocení, recenze)

démoni, alkoholismus, hrad, elfové … tak to nemůže zklamat :D (všechny tagy k dnešnímu dni)

Uživatel pavelbedi smazal svůj příspěvek.

Elvito

Elvito (hodnocení, recenze)

Kiežby netflix zakúpil práva na Futuramu a vznikli by tak ďalšie časti. Inak neviete prečo po obnovení znova skončila? To tá sledovanosť bola fakt taká biedna alebo v čom bol problém?

pavelbedi

pavelbedi (hodnocení, recenze)

 Snad to půjde v originalitě Futuramy. Simpsonovi jsou už dávno v háji.

bignothing

bignothing (hodnocení, recenze)

 Matt Groening je spíš muž nápadů, hlavně doufám, že tu budou dobří scénaristé...

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

obávam sa že sa to v tom seriály bude hemžiť buzno propagandou a ďalšími neomarxistickými sračkami

Reklama

Reklama