Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele HenryIvan k tomuto seriálu (3)

Future Man (2017) 

A cenu za prekvapenie roka získava ................................................................................................................. nikto iný ako ......................................................... Future Man !! Ale vážne čítal som, že je to v podstate blbosť, na prvý odhad mi to prišlo ako blbosť a ono to aj v podstate svojim spôsobom je blbosť, no je to priam návikové. Dej je jednoduchý, no postupom času sa dosť komplikuje. Veľa krát si poviete, že ako taká blbosť môže fungovať a predstavte si, ona vážne funguje. Herci si to parádne užili, hlavne Josh Hutcherson, ktorý ma milo prekvapil. Navyše je to všetko doplnené o slušné fóry a odkazy na iné veci. Ono to jednoducho treba celé pozrieť a človek pochopí o čo ide. ()

Season 2 (2019) (S02) 

A naše čakanie bolo ukončené. Kde to prvá séria dokázala vyvolať v duši tohto dobytka vlnobitie emócií, séria druhá má dokázala prefackať v tom najlepšom zmysle. ()

Season 3 (2020) (S03) 

Neveril som, že tomu už bol rok od druhej série a predsa. Rovnako nemôžem uveriť, že to budú už tri roky od premiéry tejto (doslova) vtákoviny. Išlo však o jeden z mála seriálov, ktorý sa nebál priznať si, že nemá logiku a premenil to na svoju devízu. Josh Hutcherson je na takéto role priam stvorený a keď k tomu pridáme Rogena s Goldbergom, tak je obrovská psina. Eliza Coupe a Derek Wilson sú ako doplnenie hlavnej postavy vynikajúci a táto séria nám pekne tento uletený seriál zakončila. Záverečné titulky len podčiarkujú ujetosť, no awesomenosť tohto seriálu. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama