Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (43)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSI NAŠE JEDINÁ NADĚJE...“ /// Takže tady máme přesně takovou píčovinu, co se dala podle autorů a komentů očekávat. V dobrým – samozřejmě. Ujetá zábava a sci-fi pro pokročilý. S těma dvouma „neandrtálcema“ je vobčas solidní prdel (soráč no, tak lidi z budoucnosti… jenže voni nic neznaj… dyť víte, prostě Terminátor. - Jasně, je to starý…, ale to by ses divil, jak to ještě dneska na některý lidi funguje.) Děj nevodsejpá nějakým akčním směrem. Spíš se tady vykecává – na tom je to dost postavený. Takže ano – vobčas je to zbytečně dlouhý plácání se na jednom fleku. Ovšem i díky dýlce je to taková veselá záležitost. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dělám si to nad avatarem. 2.) Straší mě robokaktus ve svěrači. 3.) Thx za titule Holesinska.M.; TroubledRyba; Malkivian. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už čtvrtý seriál o cestování v čase, co si od začátku roku dávám (a s žádným jsem nešlápl vedle). Extrémně pohodová sci-fi komediální oddechovka s rogenovským humorem, tunou popkulturních odkazů a pár efektními bitkami. Dva drsní postapo vojáci vtipně konfrontovaní se všemi dekádami od 50. let do současnosti v dobrém připomenou francouzské Návštěvníky, jednou se hrdina omylem málem vyspí se svou matkou, jindy se musí vloupat do domu Jamese Camerona a jeden zábavný časový paradox střídá druhý… Hutcherson je fajn, ovšem Derek Wilson jako Wolf je boží :D Jo, tohle mě bavilo hodně a kvůli dobrým cliffhangerům jsem to sjížděl po dvou dílech, takže mi těch 13 epizod uteklo jako nic. Joosh out. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Josh je výborný, ale Eliza mi tam moc nesedla. Celý seroš nacpán narážkama na různé filmy a hry a epizoda u Jamese Camerona byla pecka. Sice je příběh zajímavý a celkově to docela i baví, tak mi přišlo, že tomu něco chybí a do sledování jednotlivých epizod jsem se musel nutil. Docela škoda, sliboval jsem si od seriálu hodně. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Future Man je projekt, který vypadá správně uhozeně už od prvního okamžiku, kdy jsem se o něm dozvěděl. To bylo mimochodem video z Comic-conu, kde Seth Rogen zabil hlavní hvězdu Joshe Hutchersona. A pak přišel první trailer, který přesvědčil o tom, že by to mohla být sranda. Seth Rogen sice u seriálu působí jen jako režisér a nepodílel se na scénáři, ale tohle je přesně humor, který od něho čekáte. Takže pokud se vám nelíbí, doporučuji si seriál nepouštět a ušetřit čas. Já o sobě nebudu tvrdit, že jsem jeho velký fanda, ale jednou za čas si rád dopřeju něco odlišného a Future Man se rozhodně vymyká z davu. Obsazení je skvělé a i když má být hlavní hvězdou Josh Hutcherson, tak Eliza Coupe a speciálně Derek Wilson si to kradou pro sebe. Humor klouže po hranici trapnosti a vtipnosti, ale spousta vynikajících narážek mu pomáhá zůstat na té dobré straně. Jisté je, že tenhle humor není pro každého, a i když jsem se bavil, tak ho určitě s klidným svědomím nemůžu doporučit všem. Věřím však, že ten kdo si k tomu najde cestu se bude bavit a smát se stejně jako já! 2. série Nemyslel jsem si, že je to možné, ale druhá série je možná ještě uhozenější a šílenější než ta první. Pořád se to veze na stejné vlně, ale už mě to asi baví o něco méně. Vzhledem k tomu, že třetí série je poslední, tak seriál dokoukám, ale doufám, že se to vrátí k tomu, jak to šlapalo na začátku. Poslední epizoda, kde si zahrál i sám Rogen tomu dává naději. 3. série Ještě jedno uhozené dobrodružství pro Joshe, Tigera a Wolfa. I když je pravda, že už jsem dokoukával spíše ze setrvačnosti, tak to nebylo o moc horší než předchozí řada. Jen to kouzlo té první už se prostě vrátit nedovedlo. Na druhou stranu to bylo aspoň slušně zakončené. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bizarní sci-fi komedie o údržbáři, který cestuje časem do minulosti, aby zachránil budoucnost, která lehla popelem kvůli léku na herpes. Komik Seth Rogen si splnil svůj sen a natočil novodobý Návrat do budoucnosti střihnutý Terminátorem dávkovaný po půlhodinách v neskutečnému tempu. Po slabším prvním díle se příběh mění v neskutečný úlet plný krve, ejakulátu a lekcí vaření. Obrovská pocta Jamesi Cameronovi plná popkulturních odkazů. ()

Galerie (628)

Zajímavosti (7)

  • Na rozdiel od ostatných postáv, má postava Wolfa (Derek Wilson) v každej epizóde iné oblečenie. (Frenkyt)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama