Reklama

Reklama

Future Man

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 16 h 30 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Josh Hutcherson, Eliza Coupe, Derek Wilson, Keith David, Patrick Carlyle, Matt Medrano, Dorien Davies, Meghan Falcone, Robert Craighead, Ed Begley Jr. (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Josh Futtuerman (Josh Hutcherson) je ten nejvíc bezvýznamný člověk, kterého byste hledali, a moc tomu nepomáhají ani jeho rodiče, kteří se k němu stále chovají jako k dítěti. Přes den je uklízečem toalet v laboratořích a přes noc vášnivým hráčem počítačové hry Biotic Wars. To je všechno a nic víc. To ovšem Josh netuší, že po dohrání jeho oblíbené hry se u něj zastaví návštěvníci z budoucnosti s prosbou o pomoc. (UncleMorty)

(více)

Recenze uživatele husokachna k tomuto seriálu (4)

Future Man (2017) 

Téměř v jednu chvíli jsem dokoukal dva seriály, které si nemůžou být nepodobnější a stejně jsou v jednom ohledu velice podobné. Most! a Future Man bych normálně asi do jedné věty nedal, ale u obou se mi úplně stejně nedaří zformulovat komentář, rozhodnout se, jak moc jsem byl vlastně spokojen. Tím společným jmenovatelem je asi určitá neučesanost, nedotaženost, genialita rozplizlá v průměru (která je tak vlastní v Kolečkově scénáristické tvorbě, stejně jako dílům z Rogenovy "stáje"). Ale držme se Josh/Joosh/Futtermana, Future Mana. Zápletka a namíchání karet - bomba a splněný geekovský sen. První díly šlapou, hrají si s pop kulturou, historií, časovými paradoxy, jsou správně "rogenovsky" ujeté a nebojí se ničeho. Zároveň to ale hází motivy a zápletky jedno přes druhý, v podstatě nic to nedotáhne, jen se to tak hrne kupředu, aby to v posledních dílech série totálně ztratilo nit a nějak to tak doklepalo do konce. Jak kdyby byli autoři sami překvapení, že dostali zelenou a každej díl psali přímo na place. Druhá série pak použije faul a berličku a v podstatě se první sérií vůbec nezabývá, uhne o kus jinam a může si tak budovat svoje, bez ohledu na to, co první série natropila. A konec je přesně v tom duchu, hele, třetí série bude zase o něčem jiném. Zároveň ukročí druhá série i žánrově a z mého pohledu i kvalitativně (směrem dolů). Nicméně Future Man má v rukávu jeden trumf rozměrů královny Latifah. A tím je ústřední trojlístek, kterej je natolik sympatickej a parádně namíchanej, že Vás udrží i přes ty nejslabší díly. A tak se profandíte tímhle v mnoha ohledech průměrném seriálu (s geniálními záblesky) až nakonec a i když možná chvílema budete brblat, stejně se budete třepat - sakra, ať už je ta třetí série. Slabší čtyři průměrné patetické penisy. PS-poilerek: ten vakuovanej kockot na konci - wau! ()

Season 1 (2017) (S01) 

Chvílema je to vyloženě geniální, výborný vtipy, sympatická hlavní trojka a šílený ujetý hrátky s časem. Co chtít víc. Dám si to určitě ještě jednou a myslím, že zvednu hodnocení na pět. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Utahanější, kostrbatější, divnější, méně vtipné, než první série. Ale jel jsem na vlně výborné první série a tak jsem si to i přes to užil. Ale o kus méně. Oceňuju, že se tvůrci nebojí úplně změnit feeling, zápletku, v podstatě všechno, co zůstává je nekorekntní ujetej humor. A finále je super. ()

Season 3 (2020) (S03) 

Pro mě kvalitativně někde mezi první sérií a druhou. Ubylo ujetého humoru, je to spíš takový dojezd a rozloučení s ústřední trojicí, která je pořád super a má fajn chemii. Příběh se zajímavě uzavírá, je to slátanina jen tak napůl, má to pouze 8 dílů, takže to neztratí dech, i když by se příběh dal shrnout ve třech větách. O něčem svědčí fakt, že když skončila tato série, rozjel jsem hned znovu tu první. A i když ji možná nedokoukám, protože mi tam hodně věcí vadilo, jak si vzpomínám, tak Josh, Tiger a Wolf mají místo v mém srdci navždy. ()

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama