Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po katastrofální dvojce která by bez aspoň relativně koukatelné akce byla úplný odpad jsem svá očekávání na třetí díl nastavil hodně nízko a tak vlastně nejsem ani zklamán, protože jsem dostal v podstatě přesně to co jsem očekával. Pozitiva oproti mizernému druhému dílu pak určitě spočívají v tom, že jak už tu zmínili ostatní tady má Sly aspoň plnohodnotnou roli potěší pak určitě i víc soubojů které jsou solidně natočené. No a bavili mě i záporáci Devon Sawa a Daniel Bernhardt. Ten druhý zmíněný pořád ukazuje, že je ve špičkové formě a o jeho bojových schopnostech nemůže být pochyb. No co se týče toho prvního, tak je víc než zjevné, že kdysi nadějná Sawova herecká kariéra už je evidentně v piči a i on skončil v levných videobéčkách, ale tady se mi libilo jak se svými lidmi se s ničím nesrali a popravovali jako o život. Jenom škoda finálního souboje ve kterém si Sawa ani nebouchne to bylo na úrovni bitek sádelníka, ale chápu, že Sly už má taky svůj věk. Negativa lze shrnout jednou větou. Levné, okoukané a v hnusném prostředí a takřka pořád ve tmě, ale oproti dvojce určitě o level výš.35% ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Ultra moderné steny tento raz vystriedali ošarpané estónske omietky a s nimi sa dostavilo to, čo som očakával už od prvého úteku. Špina a pach krvi, to Devil Station ponúka najmä v poslednej tretine, kedy sa bude prelievať najvzácnejšia tekutina aj tam, kde by ste to nečakali. Do toho fyzické, miestami až kruté strety, lepšia hudba a strih, ktorý dovolí sa v bitkách aj orientovať. Námet popritom nijak objavný, vlastne si berie príklad zo Smrtonosnej pasce, kde sa v treťom dieli rodinní príslušníci mstia za nebožtíkov z toho prvého. V tomto ohľade je prekvapivý iba fakt, že dvojka nepôsobila vôbec uzatvorene a Stallone tam tesne pred titulkami stihol poslať na diaľku pár štipľavých slov akémusi starému páprdovi. Ale beriem, hlavne, že sa vrátila stará garda, teda už tradične bez Arnieho, jeho miesto opäť zaplnil Bautista. Ten tam cedí jeden odfrk za druhým, tvári sa drsne a smaží padúchov pulzovým delom. Je pravda, že by som si štvrtú sériu v Slyovej filmografii vedel predstaviť s Cobrettim alebo Tangom, ale človek si nevyberá. Tak buďme radi aj za túto malú trilógiu, ktorá síce začala ambicióznejšie, ale nakoniec neskončila vôbec tak zle, ako sa po nemastnej dvojke dalo očakávať. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než druhej díl, ale pořád těžký béčko, který stále smrdí malym rozpočtem (výprava naprosto minimální a hudba opět děsná). Ani se nedivim, že se šlo rovnou na nosiče bez návštěvy kina. Možná se oproti minule trochu zlepšila filmařina, pár bitek docela zaujalo a Stallone má aspoň o něco víc prostoru. Pořád ale žádnej zázrak a stejně jako v předchozím případě jde o zbytečný pokračování, který původnímu bijáku nesahá ani po kotníky. Kvalitativně taková průměrná Seagalovka. Víc jak dvě silnější hvězdy za pár akčních momentů a Stalloneho dát nelze. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama