Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze (274)

KatnissEver 

všechny recenze uživatele

Za mě strop! Miluju britskej černej humor a tohle je dokonalost. Hlavní hrdinové psycho spratci na útěku, kterým ale fandíte, protože přes všechno jsou prostě úžasně roztomilí. ()

SewekiX 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to jako kdyby se potkali mladý Dexter Morgan a mladá Jessica Jones :D Pokud jste neviděli trailer jako já určitě budete překvapeni, jde jen o to jestli dobře nebo špatně. :D Já jsem se celý první díl nasmál, charaktery jsou strašně zvláštní a seriál má díky nim fakt šťávu... po prvním díle který byl bezkonkurečně nejlepší je příběh většinu času klišé romantika nicméně pokud to mám brát jako romantiku je to furt bomba a pevně věřím a doufám v druhou sérii. ()

dalver 

všechny recenze uživatele

Síce som komiksovú predlohu len letmo prebehol, ale je potešiteľné, že táto minishow končí presne ako Forsmanov komiks. Rovnako je potešiteľné, že zatiaľ nie je potvrdená druhá séria, lebo tieto postavy a ani celá show si ho vlastne nezaslúžia i keď cieľovka U18 si to bude chcieť u Netflixu určite vydupať. Osem krátkych dielov sleduje vzťah dvoch tínedžerov, ktorý rýchlo eskaluje. Najzaujímavejšie na celom seriály je sledovanie komentárov divákov. Kým pre mládež sa dvojica stáva modelmi: najmä v ich chápaní zatiaľ nepochopeného, sledovanie ich ťažkého dospievania a spoznávanie prichádzajúcej slobody s jej nástrahami. Starší si asi len pozdvihnú oči a pozrú si ako sa ´´attenction whoring´´ nepochopenej dvojice mení na poriadny životný fuck up. Lebo niekedy sa majú ľudia naozaj tak dobre, že robia všetko preto aby si život skomplikovali a posrali. ()

Geckucz_csfd 

všechny recenze uživatele

seriál je sám o sobě velice dobrý je to úplně jiné než co normálně netflix dělá (normální je u mně stranger things,narcos atd) je to asi jediní seriál který se mi líbil hned v prvním díle tenhle seriál byl hodně originální a jestli někdo zná seriál na podmné téma nebo podomně udělaní tak napište. ()

yawa 

všechny recenze uživatele

Myslela som si, ze toto nie je serial ktory by ma zaujal, no uz po prvej casti som sa namotala tak, ze som ho zhltla cely naraz. Zacalo to paradne, velmi som sa bavila. Zhruba v polovici vsak serial ako keby stratil dych a miestami ma zacal vyslovene nudit, co je pri takom malom pocte casti smutne. Kazdopadne zaujimavy a originalny pocin, ktory vsak nemusi sadnut kazdemu. ()

Larikazka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je něco naprosto jiného. Nového a nevídaného. Zaujme vás pravděpodobně po prvních 5 minutách a nebude vás chtít pustit. Je to trošku více zvrácená verze Bonnie a Clyda, ale rozhodně v dobrém smyslu. Těžko říci, kam se bude příběh dál vyvíjet.. snad to bude správným směrem. ()

Dechman 

všechny recenze uživatele

Prečo hľadať nejaký dôvod pri sledovaní? Je to hovadina ako mraky ale perfektne spravená a ja som si oddýchol...na to sú seriály predsa. ()

Raduuk odpad!

všechny recenze uživatele

Moc nechápu co na tom většina vidí a co je na tom tak děsně super. Viděl jsem vysoký hodnocení, omrknu fotky z filmu,přečtu obsah a říkám si super to chci vidět. Na fotkách hlavní postavy vypadali celkem sympaticky, ale to jen do tý doby než se začali hýbat a mluvit. No nic první dva díly jsem zvládl až do konce s nadějí že z toho vyleze něco smysluplného, ale toho jsem se nedočkal. Dál už jenom rychlo klik k poslednímu dílu, ta zrzavá p*ča mě fakt lezla na nervy, to fakt nešlo. Je to sice originální nicméně až na pár pěkných kamerových záběrů úplně o ho*ně. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

"Svoboda je možnost, jak naložit s tím co vám provedli." Tím to se seriál inspiroval. Ve své podstatě nehledě na zajímavý příběh, se tento seriál snaží poukázat na to jak jedna generace rodičů poznamená do života další generaci, která zase poznamená tu další. Je to zajímavý počin a rychle chytne. 9/10 ()

Awer 

všechny recenze uživatele

První série byla super. Druhá série byla super, že byla. Nevím, jestli už se komunikační prostředky trochu vyčerpaly. Jestli ta odpověď, kterou seriál dával, nebyla pro mě tak sdělná. Myslím, že mi taky tolik nesedl casting (vyšetřovatelky vs Bonnie). Ale pořád byla víc super než shit. A možná vlastně trochu dozvukovější... ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale líbilo se mi to. Psycho v černohumorném obale, které si nebere servítky a jde na dřeň. Netflix se rozjíždí velkou rychlostí a jde to vidět. Dlouho jsem se tak nezasmál. ()

Hall900 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě novodobej noir. Jako ústřední herecká dvojice je v suma sumárum v obou sériích neuvěřitelná. Scénář a posun postav je na dnešní dobu taky asi špička. Druhá série neuvěřitelně smrdí takovou tou úchylnou zábavností Tarantina na vrcholu (Jackie Brown, Pulp Fiction třebas) s pomalým tempem a osudovostí skoro až Sergia Leoneho. A přitom je to pořád suchý jak matiny z Bondovek. Pochutnal jsem si a pokud vznikne další série rád si přidám. ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Občas absurdní, někdy surový, každopádně zajímavý koncept. Občas je seriál tak absurdní, až diváka baví o to víc. Ani nevím, jestli hlavní postavy byly tak hloupé, nebo tak chytré. Každopádně tento seriál stojí za zhlédnutí. ()

I.ball 

všechny recenze uživatele

Skvělé vyprávění - dialogy a scény jsou chirurgicky střižené tak ostrou břitvou, že prakticky není hluchého místa a díky krátké stopáži ani vatové výplně není zapotřebí. Obsazení úžasné jak pro roli psychopata, tak pro sociopatku. Všichni ostatní mají sice jen epizodní úlohu a jejich postavy jsou trochu dvojrozměrné, ale dohromady je to barevný koncert plný super tónů a harmonií. K tomu super soundtrack a prostředí a máme tady super seriál - ne pro každého, ale, kdo se aspoň trochu někdy cítil jako vyvrhel nebo magor, zamiluje si tento skvost. 95%. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Z jednoho úhlu je to vlastně jen o dvou podivínech, co se našli a zamotali se do pořádných srágor. Kolik puberťáků si taky řekne, že jsou určitě psychopati? Jako pár jsou dost nesourodí. On je takový zpomalený, spíš jen čučí do blba a moc toho nenamluví, je prostě mimo, lehce psycho. Ona je agresivní, sprostá a vlastně je asi větší magor než si on myslí o sobě. Ale nějakým zvláštním způsobem to funguje. Když se ještě přidá celý ten vizuál, tak vznikne povedený a i vcelku originální počin s mladými v hlavních rolích, který ale není žádná pohádka ze střední. A to je jedině dobře. ()

MrBlonde 

všechny recenze uživatele

Seriál byl obrovské překvapení. Pustil jsem si ho jen ze zvědavosti a kvůli lákavě vypadající ukázce. Zajímavá kombinace britského humoru a Shakespearovy tragédie :) Doporučuji všem, co mají dvě hodiny času na koukání a pak další dva dny na přemýšlení. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

První díl byl skvělý! Říkala jsem si "waw konečně něco originálně divnýho". No nakonec to byl celkem normální seriál o dvou mladých lidech, kteří mají problémi a jsou nasraný jako snad každý v tomhle věku. ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama