Reklama

Reklama

Goon: Last of the Enforcers

  • USA Goon: Last of the Enforcers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranař Doug Glatt (Seann William Scott) se stačil oženit, s Evou (Alison Pill) čekají dítě a právě dostal kapitánské céčko. Hned v prvním zápase však dojde k potyčce s Andersem Cainem (Wyatt Russell), záludným synem majitele Halifax Highlanders a po prohrané bitce si Doug odnese těžké zranění, které jej donutí předčasně ukončit kariéru. Jeho hrdost je pošramocena, je donucen začít pracovat v pojišťovně a co je nejhorší, majitel Halifaxu přivede do týmu díky výluce NHL pár nových hráčů v čele se svým synem Andersem, ze kterého udělá nového kapitána týmu. Zhrzený Glatt netouží po ničem jiném, než se vrátit zpět na led, a tak se spojí se svým bývalým sokem Rossem Rheou (Liev Schreiber), který jej znovu začne trénovat v bitkách a vrátí mu zpět jeho sebevědomí. To samozřejmě neunikne pozornosti jeho bývalých zaměstnavatelů i spoluhráčů a jeho návratu do klubu už skoro nic nebrání. Tedy kromě manželky Evy, která z toho není zrovna moc nadšená, a pak je tu samozřejmě ještě Anders Cain… (SOLOM.)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (66)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nadšení z jedničky jsem moc nechápal a tohle je ještě o stupínek horší. Hlavní hrdina je pořád tím jednoduchým blbcem, čímž mi lezl neskutečně na nervy a proti němu se tentokrát jako hlavní záporák postaví úplně vymleté hovado, které má ale narozdíl od Scottovy postavy IQ větší než 50. Příběh sám je pak klasickou báchorkou o pádu a vzestupu. Hokejové záběry na mě dojem neudělaly, bitky také nic moc, což platí i o té závěrečné a nic jiného tu vlastně nebylo. Rozesmál mě akorát tupý televizní komentátor, Wyatt Russell jako padouch ušel a Liev Schreiber mě nezklamal ani tady, ačkoliv ho bylo málo. Nejlepším hokejovým filmem tak pořád zůstává Newmanův Slap Shot. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až neuveriteľných šesť rokov trvalo, než dorazilo pokračovanie, ktoré je vo výsledku vlastne úplne zbytočné. Goon: Last of the Enforcers neprináša skoro nič nové a vsádza na podobné fórky ako v prvom diele. Nemôžem povedať, že by som sa nenasmial, ale už to nebola taká sranda ako predtým. Každopádne pribudlo krvi a absurdných momentov. Doug Glatt je snáď ešte väčší hlupák než bol, ale stále dokáže zasadiť tvrdú ranu. Cez všetky výhrady priznávam, že som sa dobre pobavil a preto dávam 3 hviezdy. Toto pokračovanie síce nedosahuje kvalít prvého dielu, napriek tomu sa jednalo o dobrú prehliadku, ktorá nenudila. Musím uznať, že v tomto filme je rozdaných viac rán než v Rockym, ale bavilo ma to. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

I když to byla slušná prdel, i když to bylo o hokeji, i když tam hrál perfektní Stifler, tak mě to nebavilo, protože děj byl vykonstruovaná blbost, kterou už jsem viděl desetkrát a lépe v jiných sportovních filmech. Kdyby se Baruchel víc věnoval scénáři, mohla to být paráda, takhle jenom průměr. 50% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Goona dopadl asi tak, jako Elisha Cuthbert. Ze sexy svěžíhe pokoukání je tuctová oplácaná mamina. Jen Goon samotný, stařík Schreiber a trochu i nový záporák, drží film lehce nad vodou. Příběh nemá cenu komentovat. Ten je debilní, ale ani se tu žádný nečekal. Pohled na "hokej" je také jak z nějakého afrického filmu, ale ten také nemá být pilířem filmu. Tím hlavním měl být nadhled a zábava, ale obojí se oproti jedničce propadlo. Stejně jako příšerná vystoupení největšího kámoše Goona, Jaye Baruchela, který si tentokrát sedl na režisérskou židli, a asi hlavně on to všechno posral. Pár vtipných okamžiků, spousta trapností a lehké zavzpomínání na první díl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku si moc nepamatuju,ale vím,že se mi svého času celkem líbila.U dvojky už je to slabší a že bych z ní byl úplně nadšenej se říct nedá.Nejvíc potěšil podobně jako v jedniččce Liev Schrieber,naopak hlavní "záporák" byl vyloženě pako.Je fajn,že tady stejně jako v jedničce nevypadá hokej úplně blbě,ale moc dalších kladů už tady není...50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Po titulcích, které obsahují nepovedené záběry, následuje ještě jedna scénka. (MATADOR)
  • Kouč Ronnie (Kim Coates) na tréningu predstaví svojho brankára ako Petrova (Petrov má aj na drese), avšak na skrinke v šatni a aj v záverečných titulkoch je uvádzaný ako Petr. (GTS_PUNK)
  • Ve filmu má camea i pár skutečných hokejových bitkařů – Brandon Prust, George Parros, Georges Laraque, Mel Angelstad, Tyler Seguin nebo Michael Del Zotto. (Lumberjack)

Reklama

Reklama