Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretej série som sa dosť obával. Bez Agenta Murphyho, bez Pabla Escobara som mal zo začiatku pocit že ide len o nejaký odľahčený spin-off. Avšak séria tak od polovice nabrala celkom na obrátkach a záver bol veľmi dobrý. Pokiaľ sa dá očakávať 4. série v prostredí Mexika tak sa na ňu teším o to viac. Mexiko je zaujímavejšie ako Kolumbia a môže seriál opäť oživiť. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezónu seriálu vnímám jako zatím nejslabší, přestože nebyla špatná. Její největší problém vidím v tom, že mě tvůrci předchozími dvěma řadami příliš namlsali, a přes veškerou snahu se svým předchozím výkonům nedokázali vyrovnat. Šéfům kartelu z Cali citelně chybělo Escobarovo charisma, podobná situace nastala i v týmu DEA. Což o to, Javier Peňa byl v pohodě, nic proti němu, ale po Murphym tady zbylo hluché místo. Tentokrát jsem se prostě nedokázal do děje "zažrat" jako v předchozích řadách, i když jsem si i tady dokázal najít to svoje. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Před začátkem třetí série jsem měl vážné obavy, jestli to Narcos zvládnou dál i bez Pabla Escobara. Silná osobnost Wagnera Moury byl přeci jen tahák celé série. Mé obavy byly ale byly naprosto zbytečné. Příběh drog je silnější než příběh jednoho člověka a Narcos pokračují ve stejném tempu, jako první dvě série. Hodnocení 4 hvězd dávám jen kvůli velmi silné seriálové konkurenci. Za poslední roky totiž vychází více kvalitních seriálů než filmů a všemu plný počet prostě dát nemohu. Tak nashle příští rok v Mexiku! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Pablově smrti je to přece jen už více klasický biják plný filmových klišé i příběhového rámování, nicméně pánové z Cali si určitě svými charaktery a trochu jinak nastavenou politikou ostudu neudělali. Troufám si říct, že tvůrci to podojili jak to jen bylo možné. Tam, kde postrádáme klasickou Pablovu přímočarost a sklony k násilí nás hlavní protagonisté zásobují různými personami s různými názory a postoji a velmi zajímavé je sledovat jejich interakci. Totiž přehlídka tak odlišných postav je to, co dělá celou trojku tak zajímavou. A to netřeba mluvit jen o bossech. Takový Salcedo je zdaleka nejnapínavější etudou trojky a sledovat jeho plán vybruslení z vlastní sítě nástrah a pastí je velmi působivý a brilantně zahraný. Jestli trojka zaostává za prvními dvěma, pak jen o kousek. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebavilo mě to tolik jako první dvě série. Podle mě to bylo hlavně z toho důvodu, že se třetí série už nevěnuje Escobarovi, kterého zná opravdu každý. Kartel de Cali pro mě byla velká neznámá, nikdy jsem o nich neslyšela a tudíž mě jejich příběh moc nebral, i mi to přišlo trošku nudnější a táhlejší než předchotí dvě série. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama