Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Puuuuta!estli!!!! si myslíte, že první a druhá sérka byla nejvíc, utřu vás, jak pravidelný uživatel svůj rypáček! Tohle je absolutní šleha, vtahující diváka do děje od první minuty! Kam se hrabe Pablito! Pacho a synáček Rodrigueze mladšího jsou ty největší grázlové nejgrázlovatější a já mlsně vyhlížím 4. pokračování... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez Escobara to už neni plnohodnotná zábava. Nie je to náhoda, že Cali kartel nie je tak svetoznámy, ako bol sám Pablo. Jednoducho skutočnosti odpovedajúce fakty neposkytujú dostatočnú dramatičnosť pre scenár. Naviac, jediným hereckým bohom v tejto sérií zostáva už len Pedro Pascal. Ostatný boli totiž vybraný aj na základe podobnosti skutočným postavám, a to veru obmedzuje casting, ktorý by bol normálne založený skôr len na talentu uchádzačov. Ťažký kompromis pre projekt - výsledok preto vlažnejší, ale ešte stále nadštandardný. ()

Reklama

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla nasnadě otázka, jak se třetí díl Narcos vypořádá s odchodem Krále. A myslím, že se to povedlo dobře. Ze začátku se vše ještě krčilo v mohutném stínu, který vrhal Pablo, ale zhruba kolem 3 dílu z něj dílo vylezlo a stalo se plnohodnotnou sérií. Někdy napínavé až za hranu, což mi trochu říká, zda nebyl scénář víc poplatný divákovi než faktu/dokumentu (ale nejsem schopen to posoudit). Postavy super, těším se na čtvrtou sérii. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo opravdu výborné a jasně to podrtrhuje fakt, že seriál se nejmenuje Escobar ale prostě Narcos. První dvě řady jsem si užíval a tohle ne jinak, místy jsem dokonce ani nedýchal ano až tak to bylo dobré a to se musim přiznat, že u prvních dvou řad se mi to nestalo. Sakra tohle bylo i místy lepší než Medelínský Pablo, skutečně výborné a jasně to dokazuje fakt, že je to jeden z nejlepších seriálů a už se těším na mexické kartely.... ()

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do třetího dílu této řady jsem jen nevěřícně zíral, jak se z vydařeného a napínavého seriálu může stát něco na způsob poněkud drsnější kolumbijské telenovely. Ovšem od čtvrtého dílu se tvůrci znovu zhluboka nadechnou a je to stejný (ne-li větší) nářez jako za starých medellínských časů. Myslím si však, že by si „gentlemani“ z Cali zasloužili vlastní seriál na způsob „NARCOS - Cali“ a ne pokračování toho stávajícího, neboť přirozeným závěrem a vyústěním obou předcházejících řad medellínského narko-příběhu byla smrt Pabla Escobara, skvěle zahraného Wagnerem Mourou. Je tak? ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)
  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • V epizodě zazní skladba „C.R.E.A.M.“ od hip-hopové kapely Wu-Tang Clan. (Epistemolog)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama