Reklama

Reklama

Narcos - Season 3

(série)
Trailer 2
USA, 2017, 8 h 53 min (Minutáž: 47–61 min)

Hrají:

Javier Cámara, Kerry Bishé, Damián Alcázar, Pedro Pascal, Arturo Castro, Raymond Ablack, Andrea Londo, Gabriel Sloyer, Juan Sebastián Calero, Taliana Vargas (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Pravidla se změnila a protidrogový úřad se po krvavém honu na Escobara zaměřuje na jeho následovníky – kartel z Cali. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle všemožných keců, že bez Escobara ztratil jeden z nejlépe hodnocených seriálů jakýkoli šmrnc, jsem se skutečně obával, že už budu dokoukávat jen z povinnosti, takový chmurný pocit mě ale opustil hned po 3 dílech. Po nich se totiž Narcos nevracejí do stejně napínavých kolejí, ve kterých řádili dříve. U mě osobně totiž honička na kartel z Cali dokonce předčila hon na Medellín a finální epizody jsou absolutním stropem celého seriálu. Drogová tématika má v rámci seriálu i filmu svého krále ve formě Narcos. [viděno na Netflixu] ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco v prvních dvou sezónách jsme honili Pabla Escobara a jeho medelínské hochy, tak ve třetí zase naháníme bratry Rodriguezovy a jejich "Džentlmeny z Cali". A právě tato třetí série se mi zdá nejlepší. Je taková kompaktnější a sevřenější, také se v ní lépe orientuje, v tom kdo je kdo. Napínavé jako kšandy od první do poslední chvíle. Je stále komu fandit. Agent Peňa je sice takový Don Quiotte a člověk se diví, že se neustále pokouší při všech těch podrazech o dopadení kokainových kmotrů, ale fandil jsem mu. Pak se přidal Jorge Salcedo, kterému jsem také přál, aby přežil, protože to byl v jádru dobrý člověk, jen se zapletl s nesprávnými lidmi. Nemá cenu tady vše přežvýkávat, to se musí vidět! Ne náhodou je Narcos na bronzové příčce seriálů všech dob! ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez opory těžko zařaditelné a zkrotitelné figury Pabla se tvůrci uchýlili k přímočarému narco thrilleru, který se sice pomalu rozjíždí, ale po 3. díle nabere velmi svižné tempo. To si drží až do 9. dílu i za cenu trochu křečovitých spojení různých dějových linií. Vynikající volba je postava "muže lapeného v mechanismu Cali, který sám vymyslel". Miguel Salcedo je dobrý protagonista. To samé platí o kovbojovi Peňovi, který si může dovolit i jemné moralizování, aniž by to seriál potopilo. Jasně, chybí uštěpačný humor, chybí žánrová ekvilibristika druhé série. Narcos ale stále zůstávají synonymem stravitelné a inteligentní zábavy. Caballeros de Cali sice těžko dosáhnou Pablova charismatu, ale čtveřice antagonistů nabízí docela pestré pole motivů. Škoda, že je seriál nedohrává k žádnému ohromujícímu výsledku. Přesto zůstávám Narcos addict. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série Asi jako každý, taky jsem se bála, že bez Escobara není Narcos. V podstatě je zase potřeba se dostat přes první tři díly, které byly protivné hlavně tím, že je tu milion nových postav, se kterými se musíte seznámit a zase se zahloubat do nového příběhu. Zpracování je vlastně kvalitativně stejné, jen tomu trochu chybí ty Pablovy kontroverzní morésy a nemá to už takový osobitý šmrnc. Jinak je třetí série ale dobrá, má pár pěkných twistů a asi i slušnou autentickou výpovědní hodnotu. Teď se zase dokopat k sérii čtvrté. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla nasnadě otázka, jak se třetí díl Narcos vypořádá s odchodem Krále. A myslím, že se to povedlo dobře. Ze začátku se vše ještě krčilo v mohutném stínu, který vrhal Pablo, ale zhruba kolem 3 dílu z něj dílo vylezlo a stalo se plnohodnotnou sérií. Někdy napínavé až za hranu, což mi trochu říká, zda nebyl scénář víc poplatný divákovi než faktu/dokumentu (ale nejsem schopen to posoudit). Postavy super, těším se na čtvrtou sérii. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (4)

  • Auto, kterým přijede Claudio Salazar (Carlos Camacho) s manželkou Maríou (Andrea Londo) do domu bratrů Rodriguezových, je kabriolet Porsche 911 (993) Carrera z roku 1994. (J.F.B.)
  • Keď je herečka (Kerry Bishé) v kaderníctve, má bradavicu na ľavom líci, no neskôr je vidieť, že ju má na pravom. (maramashi)
  • V čase 35:26 jde na silnici na okamžik vidět kamera. (HonzysKISS)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama