Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vybroušený diamant. Jasně, je to filmařská exhibice fanoušků žánru, ale v třetím dějství došla svého vrcholu. V těch esteticky vymazlených kulisách (neony s deštěm fungují vždycky) se odehrává festival tvůrčí fantazie, která odmítá polevit a sype z rukávu jeden highlight za druhým. Ty nekompromisně dlouhé, přehledné a bezezbytku fyzické akční scény jsou v mnoha ohledech až na hraně transu, a je úplně jedno, jestli se zrovna střílí, listuje knihou, nebo rozkazuje psům. Příběh je fantasmagorie, každá druhá replika je deklamací, ale pramení z toho nemálo ironických dialogů a komediálních výstupů. Dál už to hnát nejde. A pokud jo, tak ve čtyřce souboj Reeves vs. Iko Uwais, prosím pěkně. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmy s Johnem Wickem jsou zábavné a mají sílu, hlavně v kombinaci s Continentalem, jehož pravidla mě fakt baví. Co mi ale pije krev, je obrovské množství situací, kdy má John jasnej skalp, ale protivníci se nad ním smilují, aby mohl skalpovat on je. John díky tomu nepůsobí nepřemožitelně, ač se to o něm furt dokola traduje, ale směšně. A že těch momentů je a s každým dílem se mi zdá, že přibývají a přibývají. Kvůli tomu nejde jít vejš s hodnocením. Protože přestože je to zábava, co odsýpá a každý díl má svou top část (tady je to za mě průběh salvou nepřátel s dvojkou cvičených psů), tak je to zábava, která se až nepochopitelně často sama shazuje. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zanedlouho se tady objeví agenti Nejvyšší rady, kteří z hotelu vynesou vaše těla. Hezký večer, pánové." Nemá to začátek, nemá to konec a to já nemám rád. Na druhou stranu to má nápaditou akci a to já mám rád. Zejména tu se Sofií a jejími přítulnými pejsky. A taky mě potěšilo, že John má stále charakter - když se k němu někdo chová slušně, tak ho zabije jen trochu. To je fajn. Jen jsem pořád nezpracoval tu informaci, že holubi jsou internet bez IP adresy. Že by to bylo intelektuálně náročnější, než to vypadá? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, takže došlo nejen na třetí část, ale chystá se, jak jinak, čtvrtá. O příběhu ani nemá cenu psát, jelikož vše se točí jen okolo honiček a zabíjení. Tempo chvílemi připomene Zastav a nepřežiješ, anžto Reeves je téměř v permanentním běhu. Ostatně Reeves se zde proměnil v definitivního nezničitelného mutanta, a přesunul tak snímek do čisté sci-fi. Spolu s ním mají nadpřirozené schopnosti i mnozí jeho protivníci. Potěšila mě A. Hustonová, ta stará čarodějnice má pořád jiskru. Nu a Berryová se potácela někde mezi Bond Girl a Storm. Objektivně 2*, ale já si užíval ty velkolepé akční scény ať už na motorkách, v hotelu či na cestách, o dokonalé souhře cvičených psů nemluvě. Za ně především dávám...3,5*, zaokrouhleno na slabší 4*. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stahelskimu a spol. ani potřetí nedochází síly, právě naopak. Ještě víc efektně a efektivně zakillovaných bad guys, ještě víc mytologie a ještě víc stylových kvartýrů. I třetí Wick si vystačí bez příběhu jen s chozením z místa na místo a tlačí hlavně na wow drsnou a nápaditou akci, stylovost a budování svého světa. A mě bavil s přehledem nejvíc, i když závěr už byl svou masívností únavnej. Nehoráznej akční nářez, žánrová událost, která se rodí dlouhá léta jako třeba čtvrtej Mad Max. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • V 15. storočí sa Casablanca stala známou ako bezpečné útočisko pre pirátov. (chesterko)
  • Scéna, v ktorej John Wick (Keanu Reeves) rozoberá staré revolvery, aby si z nich poskladal jeden funkčný, odkazuje na scénu z filmu Dobrý, zlý a škaredý (1966), konkrétne na tú, v ktorej si Tuco (Eli Wallach) skladá v obchode vlastný, ideálny revolver. (ČSFD)
  • Rovnako ako v prípade druhého dielu, aj na tomto filme má veľký podiel strelecký šampión Taran Butler a jeho firma Taran Tactical Inovations. Nielenže pre film táto firma zabezpečila rôzne zbrane, ale taktiež sa postarala o dôkladný tréning hlavných hercov na svojej strelnici. (ČSFD)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama