Reklama

Reklama

The Looming Tower

(seriál)
  • Velká Británie The Looming Tower
Trailer
USA, 2018, 8 h 13 min (Minutáž: 46–51 min)

Předloha:

Lawrence Wright (kniha)

Hudba:

Will Bates

Hrají:

Jeff Daniels, Ken Arnold, Alec Baldwin, Samer Bisharat, Bill Camp, Louis Cancelmi, Bijan Daneshmand, Jennifer Dundas, Eugene Khumbanyiwa, Virginia Kull (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nový seriál streamovací služby Hulu nás zavádí mezi bezpečnostní a zpravodajské služby USA, konkrétně FBI a CIA. Sledujeme boj těchto organizací proti teroristické organizaci Al-Kajdá, který na konci devadesátých let nabývá na intenzitě úměrně tomu, jak roste počet útoků proti USA, zatím mimo americkou půdu. Problémem je špatná kooperace těchto organizací, jež v důsledku vede k událostem z 11. září 2001, kterým se možná dalo zabránit. Seriál je adaptací knihy Lawrence Wrighta, který za ni získal Pulitzerovu cenu. (frenkie)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (1)

The Looming Tower (2018) 

Ono se k tomu moc nedá co říci. Já hold měl smůlu, že jsem narazil na dva dost podobné seriály v jeden moment a upřímně mě ani jeden z nich jinak neoslovil. A už se to vezlo. Nedá se to asi hodnotit negativně. Jen mi to nesedí do mého stylu. i když by dost mohlo. Lidi se tady otáčejí nějakou propagandou, což teda nechápu ani za boha. Na jednu stranu je zde spousta konspiračních teorií jak to vlastně bylo, ale pravda zatím zůstává pouze jedna. S tím se asi nedá nic dělat. Takže jo, můžete být zastáncem nějaké hypotézy, ale asi je zbytečné tím kazit hodnocení seriálu, který ani žádné propagandistické sklony neměl. To je prostě hloupé a dětinské. Já jednoduše hodnotil formu. A to vypadala ze začátku nadějně, ale poté se hold zvrtla. To se nedá nic dělat. Věčná škoda, ale tak už to hold bývá. ()

Reklama

Reklama