Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (460)

misterz 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi štýlová vychytávka úplne prispôsobená dnešnej modernej dobe. Zaujímavé a napínavé do posledného momentu, pričom záver po obsahovej stránke tiež milo prekvapil. Vlastne väčšina dejovej linky sa skladá iba z čítania správ a sledovania pátrania prostredníctvom počítača, internetu a sociálnych sietí, no i tak som od toho nedokázal odtrhnúť zrak. Veľká spokojnosť, slušný nadpriemer. 80/100 ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Film skvěle funguje jako obžaloba nekontrolovatelných on-line možností a selhává na úrovni krimi, zejména v závěrčné části, která je tam bůhví proč uměle naplácnuta. Dvacet minut před koncem se tak strhne lavina nesmyslných scénáristických kliček, ani ty ale nedokáží úplně přebít silný dojem, který zanechalo předchozí dění (i když v posledních minutách už je to jenom těsně). ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ťaman ztratí opičku a rozjede otravné sajbrpátrání, kdy sto minut unyle četuje, skájpuje a ássbukuje, až se dokliká k naprosto mdlé a nedramatické pointě. Opravdu nechápu tu hysterickou přebušenost téhle prudy, není to ani originální, ani zábavné, a na toto téma už existují mnohem zdařilejší a daleko sugestivnější pičiny. Prudy, kterou navíc opět zjevně cvaklo jako své píárko Džobsovo zlodějské impérium enormně předražených pleček pro frajeřící snobské mentály a jež nese jasné poselství, že Okna už používají jen mrtví a jinak celá ta tolik progresivní zmanipulovaná degenerace pečlivě vypláchlých reklamních konzumentů musí mít samozřejmě ony židácky cenově přebušené a externě nekompatibilní, ale přece tolik kůl vergly s nepřátelskými operáky! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalna forma, ked sa cely film odohrava akoze na pracovnej ploche PC, v ramci ktorej je podany funkcny a celkom napinavy detektivny pribeh. Lenze mne tieto experimenty nesedia rovnako ako napriklad found footage filmy. Nemal som pocit, ze sledujem film, ale skôr, ze jak nejaky voyer sledujem komunikaciu cudzieho cloveka. To ma cely cas vyrusovalo od toho, aby ma pribeh dokazal pohltit. Ale to je môj problem a na ostatnych najskôr vdaka tejto forme bude film pôsobit intenzivnejsie. 6/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborný, napínavý, chytlavý, originální. Přesně ten typ thrilleru, který si pustíte a okamžitě Vás vtáhne do děje jednoduchým, ale propracovaným námětem, který ukazuje, jak velkou moc umí mít internet a sociální sítě. Táta se dceři do počítače naboural až s neočekávanou lehkostí, ale v rámci konstituce celého příběhu se to dalo zkousnout. V době, kdy evropská kinematografie neukončuje příběhy a ukončení nechává na divákovi je celková doslovnost příběhu poměrně milým překvapením. Amíci to mají asi prostě rádi a mně to tady taky úplně nevadilo. Super počin, co hravě rozčísne rybníček průměrných thrillerů a přidá pořádnou špetku originality. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (52)

  • V záverečnej scéne filmu sa v okne Spotify nachádza skladba od Torina Borrowdalea, ktorý je skladateľ tohto filmu. (Pat.Ko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Keď David (John Cho) vyhľadáva informácie o detektívke Vick (Debra Messing), jeden z odkazov uvádza, že jej predchádzajúce prípady sú vraždy starého muža Marleyho a lúpeže Harryho a Marva, čo oboje odkazuje na film Sám doma (1990). (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama