Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S návratem do školních lavic se vrací i zábava. Sensei Lawrence je zas na sračky, jeho lame scény jsou zábavnější a zábavnější, návrat hlásí i Okinawa a co je nejvíc, tak návrat Ali. Akorát karate scény nic moc, hlavně když je tam nějaká ta ambicióznější vřava a přetrvává tendence toho hodně stihnout v jednom záběru, není ta choreografie úplně zvládnutá - celkový dojem to trochu kazí. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I na potřetí úžasná podívaná, která mě baví víc a víc. Jsem rád, že Netflix při koupi seriálu se nezbavil celého tvůrčího týmu, to by byla hloupost...... Jelikož to tvůrčí srdíčko, jako v případě předešlých sérií jde pořád cítit a jde vidět, že si dávají na všem záležet. Skvělá technická stránka - kamera vynikající, především v 10 epizodě naprostá paráda. Odkazy na původní filmy funguje velice dobře a jde vidět, že se tvůrci snaží aby jste nepotřebovali vidět všechny 3 filmy, já viděl jenom jedničku. Pokud se vám líbili předešlé série, u třetí rozhodně nebudete zklamaní. UŽ ABY BYLA 4 SÉRIE! 10/10 ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nabízí téměř totéž co předchozí. Jen to překvapivě skvělé, už není překvapivé. To co bylo divné a někdy i špatné zůstává divným a špatným. Jenže člověk už si zvykl. CK ve třetí řadě umí zatlačit na nostalgii. A ne jen na tu karate kiďádskou. Nabídne výbornou týmovku se dvěma naprosto rozdílnými hrdiny. Nabídne 80kové vykonstruované bitky. Nabídne romantické zpátky do minulosti a nebojí se ve stylu filmů o bojových umění nabídnout až magické chvaty. Linky dospělých mě opravdu bavili a užíval jsem si je. Na rozdíl od linek puberťáků. Děcka se chovají jak zvířata a šílenci. trošku to jde do kontrastu a v určitých pasážích mě to nabourávalo ten svět a vlastně i rušilo. A to nemluvím o přerodu jedné z postav. Proměna Daenerys Targaryen z GoT byl proti tomu geniální maratón. Závěr má koule a příjemné vyústění, ale nemohu se zbavit dojmu, že až přehnaně fanboyovské. Každopádně CK opět bavila. O trochu méně než druhá série a o poznání méně než první. 80 příjemných procent a sem se snad poslední sérií. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jak svěží a nenucený byly díly předchozích dvou řad, tak stupidní jsou díly třetí. Tady už se jede za každou cenu drama, ke kterýmu aby se dospělo, musí se těžce cucat zápletky z prstu. Některým postavám chybí motivace, jiným IQ a veškerýmu dění logika. Finále bylo sice slušný, ale když vezmu v potaz, jakým způsobem se k tomu scénáristi domlátili, posouvá to třetí sérii o řád níž. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama