Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčenost prvních dvou sérii se rozplynula jako šance Johnnyho Lawrence na mistrovský titul poté, co ho Daniel LaRusso sejmul JEŘÁBÍM kopem. Ano, jeřábím, nikoliv jestřábím, jak to přeložil nějaký koumák, co děla titulky pro Netflix. Zřejmě si myslel, že jeřáb je jedině něco jako Lůďa z Bořka stavitele a ten nemá nožičky, aby mohl kopat. V devadesátkách tento kop běžel pod označením volavka, což dávalo aspoň trochu smysl, ale jestřáb fakt ne. Nejhorší je, že tento mimoňský překlad používají ve svých recenzích i profesionální recenzenti jako Tomáš Stejskal pro aktuálně.cz. Aspoň člověk vidí jejich úroveň a zainteresovanost. Třetí série je mnohem méně uvolněná než předchozí dvě. Je to o přecházení z jednoho dódžo do druhého, seznamování se s co největším počtem postav z 80. let a neustálém drámatu, které se časem stane vlastně dost otravné. Mimořádně otravně a zároveň nudně jsou naservírovány vzpomínky Kreese, které nám mají poodhalit tajemství zlounství tohoto drsného důchodce. Na mě to tedy nezapůsobilo. I výlet Daniela do Japonska a na Okinawu byl do celé pohádky tak uměle a těžkopádně naroubovaný, až to zavánělo ultimátní trapností. Třetí sérii z velké části zachraňuje charisma a herectví Viléma Žabky. Nutno uznat, že závěrečný souboj Kreese a Lawrence je do příchodu obarveného slaďouše Daniela jedna z nejlepších scén celého seriálu. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S návratem do školních lavic se vrací i zábava. Sensei Lawrence je zas na sračky, jeho lame scény jsou zábavnější a zábavnější, návrat hlásí i Okinawa a co je nejvíc, tak návrat Ali. Akorát karate scény nic moc, hlavně když je tam nějaká ta ambicióznější vřava a přetrvává tendence toho hodně stihnout v jednom záběru, není ta choreografie úplně zvládnutá - celkový dojem to trochu kazí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvým dvom sériám trošku posun nižšie. V zásade ale kvôli reciprocite určitých scén. Rozhodne sa ale nejedná o zbytočnú sériu. Vzťahy sa tú prehlbujú. Motivácie sa menia. Príbeh ako taký odsýpa. Presahy do minulosti - tentokrát do Okinawi - sú príjemným spestrením. V tých hodnotových, emocionálnych veciach to stále funguje. Rovnako aj čo sa týka humoru a romantickej línie. Kamera, ktorá si tentoraz holduje aj v dlhších záberoch je rovnako príjemným spestrením. V zásade mi tam vadila jedna jediná vec. A to, že v konečnom dôsledku je celý príbeh predvídateľný. Aspoň v hlavných bodoch. Otázne je...keďže sa jedná o seriál, čo je poctou takémuto oldschoolu. Dá sa to vôbec považovať za chybu? Práve kvôli tomu, že sa to tu nachádzalo bude štvrtá séria v rámci napätia o trošku funkčnejšia. Už len preto, lebo ak nám Cobra Kai ako seriál niečo pripomína - tak je to fakt, že nič nie je čiernobiele a všetko má v sebe prímes šedej. A mám pocit, že my ako diváci túžime po tom happyende. Som každopádne zvedavý. 3.séria 80% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix se po Casa De Papel nejspíš rozhodl pomalu poslat do kopru další "nepůvodní" seriál,protože to co předvedli u třetí série Cobra Kai je ekvivalentem lobotomie.První dvě řady,jakkoliv nepřinášely nic zásadně nového se vezly na vlně nostalgie,i přes některé vyhrocené momenty dávaly smysl a postavy byly správně rozpolcené a nejednoznačné a daly se střídavě milovat i nenávidět.To ve třetí řadě nejde.Nostalgické okouzlení vzalo za své,smysl to dává jen občas a jen trochu a postavy jsou kapitola sama o sobě.Úplně všichni (čest pár výjimkám) se tu totiž chovají jako absolutní kreténi a svůj kretenismus úměrně navyšují s přibývajícím časem a jak díly přibývaly,přibýval i počet facepalmů na epizodu.Ke konci už sem si upřímně přál aby se buď konečně pozabíjeli a nebo aby tam při finálním fightu vtrhla policie a postřílela je.Bohužel to se nestalo a velmi pravděpodobně bude další řada a já budu doufat,že se jí povede vrátit původní feeling.Je ale dost pravděpodobné,že se bude ubírat cestou zmíněného Casa De Papel,což by znamenalo,že bude větší,akčnější,ale bohužel taky ještě debilnější...40% ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama