Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

wwwFINKcz odpad!

všechny recenze uživatele

Moje otázka zní, jak je možné, že nový umělecký šéf dejvického divadla (Dejvice - vždy byly zárukou kvality a břitkého humoru) natočí tak příšernou sračku. Já chápu, že někdo musí živit rodinu, i pro herce to je prostě jen kšeft. Ale ikdyž pominu, že se někdo propůjčí takový příšernosti, tak mi nedochází ta naprostá nekompetentnost produkce a výše zmíněné dramaturgie. To prostě musí každý pochopit, že tohle nemůže vydělat peníze. Že to je pandořina skříňka, napěchovaná apokalyptickým mixem toho nejhoršího, co slovo "umění", ale i obyčejná popcornová zábava, mohou ve své dekadenci obsahovat. Tady prostě nejde jít už níže. Ikdyž jsou lidi stádo, často překvapujíci svou bezmozkovitostí, toto zkrátka nemůže být určeno vůbec žádné cílové skupině. Nechápu, kde se vzala tahle ubohost, kterou celý štáb svorně tvořil. Jak jim to nemohlo dojít? S přízviskem NEJLEPŠÍ KOM. SERIÁL., kteří si tvůrci sami určili mám pocit, že jsem opravdu spadl z jahody na mars. A to k tomu nepotřebuji ani družici zdarma (což byla virálni marketingová lákačka na seriál). ........ mimochodem, ani to nechápu, který marketér mohl vytvořit tuhle nekonečně mimózní kampaň, jenž akorát na...štvala x lidí, kteří na to v dobré víře skočili. Negativní reklama je v tomto případě jen pouhým NEGATIVNÍM OBRAZEM. ACH JOOOO:... už se fakticky nekonečně těším na další reprýzu "nováckých Nováků". ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

Reklama

CentriFUGA odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - zoufalost ... překvapuje mě celkem slušné obsazení - kam naši herci chtějí spadnout ? Kdo viděl divadelní představení Blbec k večeři, dá mi jistě za pravdu, že herci - Vydra, Carda, Boušková jsou výborní. Nechápu co dělají v takovémto hnoji, kde není ani vtip, ani děj, a vlastně díky kameře ani obraz ... ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

A just dám jednu hviezdičku. Ten scenár je tak lacný, ale na druhej strane sa tu nikto nesnaží na nič si hrať. Všetci zúčastnení vedia, že je to hnoj a "rochnia" sa v tom však príkladne. Nikomu by som nevyčítal, že takýto seriál umiestní pre verejnosť. Doba sa jednoducho posunula. V období keď už žiadne pravidlá nie sú je povolené všetko aj stokrát povedaný vtip. Sledovanosť však bude u tohto seriálu celkom iste bombastická ... ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě klidně hned, ale já se alespoň u prvních pár dílů bavila. Zvláště u prvního, kdy jsem nevěděla co čekat (neb dle recenzí mělo jít spíše o horor pro lidi úplně tupé) jsem se bavila královsky. Pak už to šlo dost dolů, uznávám, ale odpad? Co bychom pak museli dát filmu Scary Movie 1 až 5, který je v podstatě vedený na obdobné vlně. Řekla bych, že jen nejsme u našich dobrých herců na takový způsob hraní a tento žánr zvyklý. Netvrdím, že je to nějaký klenot kinematografie, ale co je potom "Růžovka, Ulice, Doktor Martin a mnohé jiné klenoty"? Jako jednohubka - vidět, trochu se zasmát a zapomenout se to dalo. Jednu hvězdu jako celek, druhou za úvodní díl. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama