Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

mira007 

všechny recenze uživatele

Na vlně úspěchu Kameňáku s anekdotami vznikl tento šílený ve smyslu naprosto ubohý a dementní seriál. Vtipy jsou ještě sprostší ( nejsem cimprlich, ale aby deset minut dvojsmyslný dialog u doktora s paní, že má problém opelichanou činčilou byl odehrán až do nejzašího momentu, aby to pochopil i dement, kterej neumí česky ) a točeno pohybující se kamerou dobředu a dozadu - co to je? Sorry kluci, ale tohle je naprosto zbytečná kravina - jestliže analyticky pochopím proč měl úspěch kameňák, babovřesky a ordinace v růžové zahradě, ( ikdyž je to pro mne z hlediska vkusu odpad ) tak je mi jasné, že Bezdružice nemají šanci. Proč radši nenatočej nějaký erotický komediální seriál - mělo by to větší sledovanost a ikdyby to bylo o ničem, bylo by na co koukat. Jednu hvězdu dávám jenom za to, že si někteří oblíbenci aspoň vydělali nějakou kačku - doufám, že Vydra, Bendová, Patrasová si řekli o pořádný balík. ()

CentriFUGA odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - zoufalost ... překvapuje mě celkem slušné obsazení - kam naši herci chtějí spadnout ? Kdo viděl divadelní představení Blbec k večeři, dá mi jistě za pravdu, že herci - Vydra, Carda, Boušková jsou výborní. Nechápu co dělají v takovémto hnoji, kde není ani vtip, ani děj, a vlastně díky kameře ani obraz ... ()

Reklama

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

Honzulik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady u tohoto seriálu bych jen podotkl, že jsme asi už fakt národem šulínů, kteří neváhají českou kinematografii zprznit takovým stupidním zvěrstvem jako "seriál Družice"!!! Protekčně se to dovalí na nějakou TV a nějaký hňup to dokonce vše platí...Jak ještě můžou víc naši filmoví tvůrci a herci klesnout...? Věřím, že už to víc asi opravdu nejde... Odpad jak sviňa a když bude možnost, nakopejte už někdo do řiti toho kokota Vydru a spol...! ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele

A to jako fakt, nebo si děláte z lidí totální prdel ? Výkvět zkrachovalejch herců na jednom místě. Škoda, že je u nás zrušenej trest smrti, stačilo by pustit odsouzenýmu deset minut téhle čurákoviny a byl by tuhej. Možná pět... Obdivuju někoho, kdo na to kouká, to se radši podívám na striptýz kofoly Věry Bílé, z toho se aspoň pobleju a vyčistím si žaludek. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama