Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Umaštěný pan Babica a pan Sapík, který vypadá, že každou chvilku vybouchne. Ještě bych chápala radu "když nemáte limetku, dejte tam citrón", ale "když nemáte palmový olej, dejte tam třtinový cukr" to už nevím. Dívání na takové pořady beru jako jistý druh masochismu nebo získávání odolnosti pro běžný život. A protože jsem vydržela několik (3) téměř celých dílů, jsem buď úchylná a nebo naprosto otrlá. ()

Reklama

lukano 

všechny recenze uživatele

Oba mají slušné znalosti ve svém oboru a leckterého kritika by ve vaření hravě strčili do kapsy. Babica má zkušenosti ze světa a Sapík vařil pro prezidenty. Jednou bych chtěl vidět nějaký soutěžní pořad, kde je ještě vs. Pohlreich s tím, že by všichni měli za úkol uvařit několik shodných jídel. Ochutnávku s ohodnocením by prováděli nekuchaři, aniž by věděli, kdo jednotlivá jídla vařil. Myslím, že by bylo velice zajímavé vidět proti sobě mediálně známou špičku ve vaření. ()

masekjc odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Sapíka jsem měl za odborníka ale tady, po boku démona českých kuchyní, ze sebe dělá akorát šaška a amatéra. Jeho projev před kamerou a neustálé koukání co se tam děje je do očí bijící. Recepty podobné úrovně jako v Babicovy dobroty. Za zmínku stojí i můj postřeh z dílu o mrkvy, který reprezentuje kvalitu tohoto pořadu - Jirka na začátku říká, že mrkev je nejlepší syrová protože se z ní vařením ztrácí vitamíny. Když se dostane ke sporáku pan Sapík tak tvrdí, že mrkev je jediná zelenina která po uvaření má živin víc. Tak kde to jsme? ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Dneska jsem se od Jirky naučil skvělou polévku...do vody dáš brambor, česnek, majoránku, vejce a kostku bujónu, aby měla říz. No tomu říkám luxusní recept. A teď můj recept, pokud jste tu polévku skutečně pozřeli nebo jste snědli nějaké zkažené jídlo, pusťte si tento pořad a pozřené jídlo ihned vyvracíte a vyhnete se tím možným větším střevním problémům. Ale abych nekřivdil, jednu hvězdu pro Sapíka, jeho jídlu se asi dá věřit a vypadá poživatelně i dobře. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama