Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Script 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalý seriál. V každém díle kromě předposledního je trochu nudy a seriál je plný klišé jako ze seriálů v 80. - 90. letech (jako to když postava zastřelila jinou postavu a ukázali že to nepřežil, ale ve skutečnosti přežil a v závěru epizody ukázali jak se zvednul ze země). Ty klišé efekty a nudné části děje mě nutily dát seriálu 3 hvězdy, ale dal jsem 4, protože to hodně zachránil ten malý zelený prcek. (Jak se v závěrečné epizodě chechtal, když ten robot zabíjel Stormtroopery :D) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že k vysokému hodnocení posledního filmu člověk musí úplně ignorovat scénář a jen se kochat vizuálem o to větší radost a nadšení ve mě vzbudil tento hraný SW seroš a jeho první série. Tohle je pecka nejen vizuální ale i příběhová a baby Yoda je prostě kouzelnej. Moc se těším na další sérii a doufám, že to půjde svou vlastní cestou bez ohledu na filmy, bo maličké by mohl přece dokázat v budoucnu divy! A ta kratší stopáž vůbec nevadí ba naopak, není místo na nudu, nebo slabší chvilky a taky se to dá lehce zhltnout na jeden zátah :) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako absolutní nefanoušek celého obrovského letitého Star Wars univerza pořád nemůžu věřit tomu, jak mi zrovna Mandalorian tak hezky padnul do noty a jak minimálně v mých očích strčil svými průměrnými 35 minutami stopáže do kapsy nejen novodobou filmovou trilogii. Netradiční hudební podtext, na seriálovou produkci úžasná sci-fi akce a nepřekombinovaný styl vyprávění. Od Jona Favreaua by se měli do budoucna inspirovat všichni, co chtějí jakýmkoli způsobem nadále dojit značku jménem Hvězdné války. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fandy SW must see záležitost. Dobrý side-kick od klasických filmů, který je kvalitativně poměrně vysoko, někde na úrovni Rogue one. Má svěží a nevtíravý humor, sympatické postavy a Mandaloriana, kterému se po celý čas snaží tvůrci nenápadně dát jakýsi mystický rozměr hvězdného lovce a nejlepšího válečníka galaxie. A vlastně to i docela funguje. Herecky rovněž dobré. Gina Carano je trefa, stejně jako Werner Herzog s jeho chraplákem. Young Yoda je vlastně scénáristicky výborný nápad. Dvojku sem. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ukáž ten trik s rukou.“ Pôvodne som to plánoval absolútne ignorovať s tým, že je mi to fakt jedno napriek tomu, že mám rád Jona Favreaua alias Happho Hogana alias Šéfa. Potom som si ale povedal, že skúsim aspoň prvú epizódu. A tak som nekompromisne pred televízor nahnal pani manželku, pustili sme sa do toho... a behom pár dní padla celá séria. Bohužiaľ, neznamená to, že je dokonalá. Po bohovskom a nákazlivom rozjazde (a pred slušným dojazdom) sa začnú vyskytovať nielen scény, ale i celé časti, ktoré sú nudné a pokojne by sa to bez nich zaobišlo. Vadilo mi aj to, že napriek istej snahe seriál nemá hlavnú dejovú linku. Jednotlivé diely sú uzavreté, nijako extra nesúvisia s tými predchádzajúcimi a za istých okolností by ste ich dokonca vinou toho/vďaka tomu mohli pozerať na preskačku. Plus úroveň scenárov nie je príliš vysoká; miestami som si pripadal ako v Herkulovi s Kevinom Sorbom. Nepochopil som, prečo hrdina nemal žiadny plán; v podstate iba lietal z bodu A do bodu B a odtiaľ do bodu K, ale (česť výnimkám) nie preto, aby vyriešil svoj hlavný "problém", ale proste len tak resp. aby sa schoval alebo aby zarobil peniaze. No a teraz plusy. Hlavná postava je napriek tajomnosti prekvapivo sympatická a má niečo do seba, hoci som nepochopil, prečo ju hrá relatívne známy herec. Akčné scény ani efekty nie sú svetoborné a miestami drhne logika (prečo nenasadli v noci do vypnutého AT-AT?), ale ako celok je to tak svižne natočené (a minutáž jednotlivých častí je značne rozumná), že sa proste bavíte a to tak, že dosť dobre. Najviac pochopiteľne na vzťahu medzi Mandalorianom a „XYZ“. Vôbec som netušil, že tu „XYZ“ bude, ale akonáhle sa na konci prvej epizódy fenomenálne zjavil, srdce mi začalo prudko biť a v každej scéne s ním som sa nasprostasto a mimoriadne spokojne usmieval (najviac asi pri sŕkaní polievky). ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama