Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (163)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[73%] Podobně bych to viděl jako první sérii, jenže zde dávám o něco vyšší hodnocení, bylo to přeci jen celkově o něco lepší. Akce zde bylo opět hodně (až moc), postavy mě teda bavily o něco více a příběhově to stejně nebylo až tak záživné, ale každý díl bylo na co se dívat. Z tohoto seriálu nejsem tak unešený jak ukazuje hodnocení, ale k zahození není. Ve finále mě potěšil jako cameo Luke Skywalker v mladé podobě (pc úpravy pomohly). Nicméně, na další sérii se celkem těším a třeba se to ještě o něco víc vylepší ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem, že jednou příjde den, kdy něčemu ze SW světa udělím plný počet, ale Druhá řada Mandaloriana je ultimátní pecka, kterou jsem si do syta užil a to i přes fakt, že SW svět obecně rád nemám, nerozumím mu a o postavách téměř nic nevím. Cítím se tak trochu jako bych sledoval Avengers bez znalosti předešlých filmů, takže odkazy, fan service a objevení pro mne neznámých postav sice na mě žádný dopad nemělo, ale na druhou stranu si nestěžuji nad příběhem, který se nikde moc neposouvá, protože ten by mě stejně příliš nezajímal, ale líbilo se mi, že v každém díle je jedna velká akční scéna, která má téměř 20 minut a to při 30 minutovém díle je neskutečný tempo. Vizuálně je Mandalorian boží, Pedro Pascal opět třída. a akce je intenzivní a naštěstí nepůsobí až tak dětsky jako u SW světa ikdyž pořád bez krve. Unešený jsem byl z Pavouka ve druhém díle, který dal zavzpomínat na Pána Prstenů a potom samozřejmě finále, které je epické jak se patří a Dark Troopeři jsou slušně nepříjemné androidské svině. Jízda!! Příběh****, Akce*****, Humor***, Násilí>Ne, Zábavnost*****, Hudba****, Vizuál*****, Atmosféra*****, Napětí****. 9/10. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je neuvěřitelné, kam se posunul seriál, na který už jsem se ani nechtěl dál koukat. U posledních 4 epizod jsem si u každé zvlášť říkal ,,tak tohle byla ta nejlepší epizoda ze seriálu" a pokaždé jsem to myslel vážně. Ashoka, Boba Fett, další mandaloriani, Luke a dokonce i Mayfeld to vše velice dobře zvolené vedlejší postavy které prostě divák touží na plátně vidět. Jako jediný zápor vidím změnu postavy mé oblíbené Giny Carano, ale to není něco za co bych vzal hvězdu. Řekněme, že kdyby první 4 díly, byly jako ty poslední, tak by byla série hotový masterpiece. 80% jak vyšitých a v mých očích to vykoupilo první sérii. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechno to do sebe zapadá, baví mě se na to dívat, má to smysl a příběh není hloupý. Režiséři dělají své maximum, scénář dává smysl a mnohdy i pobaví (v tom dobrém slova smyslu). Postavy jsou sympatické a jsou daleko lépe napsané než například v nové filmové trilogii (nazval bych spíše tragédii). A k tomu naprosto úžasný soundtrack, který se mi už od 1. série vryl do paměti. Prostě vše je zde provedeno dobře. A výtka že se ve většině epizod nic moc neděje? Ono je možná lepší mít pozvolný průběh, než kdyby se do 4 epizod narvalo všechno a nemělo by to žádnou výstavbu či dynamiku nebo uvěřitelnost - viz. nové SW filmy. 2.série Mandaloriana je MASTERPIECE, který musíte vidět! Tak, a teď si jdu zkazit chuť k Boba Fettovi. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej sezóne dlho trvá, kým sa rozbehne, takže by sa dalo povedať, že prvej polovičke zachraňuje kožu najmä charizmatický Mando a baby Yoda, ktorý, či chcete alebo nie, vás svojou rozkošnosťou dostane. No a práve keď som začal premýšľať nad tým, že je to vlastne poriadna nuda a do tretej série sa už nepustím, preklopila sa druhá séria do svojej druhej polovice... a začala jazda. Jasné, ťažko od toho čakať, že to bude stíhať hollywoodskym vysokorozpočtovým veľkofilmom. Napriek tomu som bol miestami milo prekvapený z toho, ako dobre to po vizuálnej stránke vyzerá. Výprava bola väčšinu času pôsobivá a akcia postupne nabrala slušné obrátky. Potešili ma tiež nové postavy, ktoré oživili kvalitní herci ako Rosario Dawson, Timothy Olyphant (!), Michael Biehn (!!) alebo... ďalej vlastne už nemôžem pokračovať, lebo by som brutálne spoileroval. Nesmiem sa bohužiaľ vyjadriť ani k fantastickému finále s božskou Deus ex Machina (nejde len o to, kto to je, ale aj o to, ako je to natočené). Inak, na druhej sezóne režisérsky zarezávali mená ako Peyton Reed, Robert Rodriguez, Bryce Dallas Howard (!), či Carl Weathers (!!). ()

Galerie (131)

Zajímavosti (100)

  • Konfrontácia medzi Mandom a mužom známym ako Cobb Vanth bola silné inšpirovaná filmom Dobrý, zlý a škaredý (1966). Vidíme tu detailné zábery na oči, chvejúce sa prsty, siahajúce po zbrani a strnulé tváre, ktoré boli ikonické pre záverečný súboj vo vyššie zmienenom westerne. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama