Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Recenze (578)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Uvodni cynicka honicka je skvela. Ale pak Bay najede na model montaz, montaz, akce, montaz a to zacina byt nuda. Ano, je to natocene skvele. Eye candy strida eye candy. Ale to je tak vse. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Akčňák ve stylu Mission Impossible - parádní parta lidí, skvělá akce a ničemu nevadící zásoba rachejtlí od strýčka Majkla. Necítíl jsem znechucení a zároveň jsem se nenudil, takže v poslední době jeden z těch lepších kousků. A že tohle není starý Bay? Armageddon? Pearl Harbor? Celá série Transformers? Mě v tomhle filmu teda ty sračky ve stylu "postarej se o mojí dceru" nebo "lidstvo nemůže platit za naše chyby" vůbec nechybí. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Pri uvodni nekonecny honicce v aute jsem si rikal, ze to nezvladnu rozkoukat, natoz dokoukat ... pak se to srovnalo. A poslednich cca 30 hodne akcnich minut to zachranilo aspon na ty 2*. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy nesympatické, ale těžko uvěřitelný i hlavní padouch kdysi na blízkém východě, který je obklopen jen samými bělochy bodyguardy... příběh natahován úplně zbytečně a vlastně celý neskutečně zamotaný, že z toho začnete zívat. Abych se u akčního filmu tak nudil, to se dlouho nestalo. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Vhodné pre tých, ktorí potrebujú vygumovať po ťažkom dni. Viac od toho asi čakať nejde a dvojriadkový obsah to tak trochu podčiarkuje. Ale kašľať na to, nejako ma najnovšia Bay(k)ovina neiritovala a že si zajtra budem pamätať len zmazanie Florencie z kultúrneho zoznamu Unesco mi je jedno. A viete čo, ak na film zas niekedy narazím, možno skúsim zistiť či neponúka aj niečo iné ako len načančaný videoklip. ()

merit1 

všechny recenze uživatele

Bolo to ako hrať sa s malým dieťaťom. Celý čas vás udivuje fantáziou, úprimnosťou, hláškami a nefalšovanou radosťou z hry, ktorej možno chýba sofistikovanosť, ale tú v tomto prípade ani nečakáte a je plne nahradená odzbrojujúcou naivitou. Florencia ( Siena, Rím ), Abu Dhabi, Hong Kong úplne zatienili všetky fantaskné svety posledných blockbusterov, akcia mala nápad ( padajúce traverzy, bazén, magnet ) plus výborný parkour, svieži casting, David aj Spice Girls ... A telefón si určite nikdy “nezaheslujem” okom ! Sloboda v tvorbe režisérom fakt svedčí. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Paradoxně je největší slabinou tohoto filmu právě M. Bay. Ve scénáři je vidět, že R. Reynolds dostal docela volnou ruku, protože jeho humor jeho postavě prostě nejde upřít. Mínusy? Nemuseli by bát zase všichni až tak krásní a skvělí. Bay a jeho snaha dělat z postav cool týpky, kteří neřeší, jak zabíjí masy lidí a u toho si neodpustí sem tam vtípek... To fakt nemusím. Ale tím to asi hasne. Super sestava. M. Laurent je nádherná! Hodně mi sedl soundtrack, vtipné i nápadité. Akce nestála ani chviličku, hlášky solidní a nápad taky dobrej a originální, takže proč ne!? ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

kokos klobuk dole toto bola jedna velka sialena jazda skvely film Bay dokazuje ze to je stale v nom Laurent je pekna zena fakt jej to tu seklo ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bayovky, opravdu ano, ale ten úvod z Florencie jen naznačuje, jak nás má božský Micheal - víte kde... takže Franco za volanem má v jednom záběru kšiltovku na hlavě, v dalším ne, v dalším zase ano a v dalším hned zase ne... V první třetině honičky dojde k jiskřivému kontaktu vozu s náklaďákem, přičemž je urváno zrcátko u řidiče, které - světě div se - se samozřejmě hned v následujícím záběru na vůz objeví zpátky na svém místě nad nepoškozeným perfektně naleštěným lakem... Sakra, to nás má všechny opravdu za (doplňte dle libosti).... Následně přišlo přece jen překvapení nad "realistickým" létání lidských těl, jejich kusů a hlav... No a zbytek stojí a padá na užvaněnosti RR... Celkový dojem film bohužel zařazuje do té horší kategorie od Baye... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Moderní svižný klipovitý akčňák Michaela Baye, který je od první do poslední minuty sled akcí v tak moderní formě, až jsem si říkal, jestli na to nejsem starý. Tento film jsem nevyhledal kvůli režisérovi, ani Reynoldsovi, ale kvůli hlavnímu záporákovi v podání Liora Raze, kterému stačilo natočit v Izraeli seriál Fauda o komandu, které se dokáže infiltrovat mezi Palestince, jehož on sám byl členem před patnácti lety a hned nato, jde točit blockbuster s Bayem. Tomu říkám kariéra. ˇUvodní honička je to jediné za tři hvězdy, zbytek je drahá luxusní podívaná za stopadesát mega pro teenagery, puberťáky ... spíš děti. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Našlapaná, dechberoucí akční jízda. Béčkové jak prase, vymazlený vizuál a hromada mrtvých. To jsou jistě velké plusy. Naproti tomu, scénař tu neexistuje, příběh není vůbec zajímavý a krom postavy Ryana Reynoldse tu žádná postava není sympatická ani vtipná. Kdo říká, že u takových filmů scénář netřeba, tak pěkně kecá. 6 Underground je typický příklad. Po dvouhodinovém čumění "do blba" jsem si připadal jako po šestihodinové onanii. Je to sice fajn, ale nic z toho... ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Ztělesnění toho nejhoršího z představy nesnesitelného amerického akčňáku. Nepřehledná akce, nezajímavej děj, postavy by udělaly líp, kdyby nemluvily, hnusná hudba... Bože to byl brak. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Bay opět dokazuje, že akci umí naprosto parádně, vizuál a produkce je jsou také prvotřídní. Bohužel to je vše, scénář totiž psalo asi nějaké děcko ze základky, možná s třema kámošema a trumfovali se co by bylo cool a bez zbytečných řečiček kolem příběhu. Ten film je prostě hrozně hloupej a je to velká škoda. Postavy jsou taky plochý jak kartóňák z Kosma. Tož 3 hvězdy. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo hodně, skvělá akční jízda bez zbytečných romantických zákoutí a srdcervoucich nečekaných úmrtí :-) krásných 80% ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Michael Bay už si dohrál s autíčky, tak zase začal točit i jinou řežbu. A zase do toho rve prachy a dělá z toho barevné zpomalované ohňostrojové omalovánky a užívá si to jak malé děcko. S pár pivy po ruce a nulovým očekáváním se z toho dá udělat docela solidní akční večer. Silně koukatelná a vcelku zábavná akční popcornovka. Takže vlastně plní svůj účel. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol taký slabý scenár ako víno z oravských viníc. Počítal som všetky výčitky k filmu, ktoré som sem chcel zhrnúť, no keď som sa dostal na prsty druhej ruky, prestal som. Každopádne Michael Bay: The Michael Bay Movie bol z môjho pohľadu strašnou sračkou. Jedného z dvoch známych hercov necháte zomrieť v úvode, nadupete film akciou a ničím iným, dáte do deja vymyslenú arabsko-sovietsku krajinu s ukrutným totalitným lídrom, ktorý je evidentne zodpovedný za všetko zlo na planéte, tak sa ho rozhodnete odstrániť. Odstránite ho tak, že vám dovedna nevyjde žiadny plán a zomrú pri tom stovky nevinných ľudí a vy z toho všetkého vzídete ako hrdinovia. Ach. treba vôbec pokračovať? Ja myslím, že ani nie. ()

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama