Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Na české poměry hodně podařené. Díky odvysílání na Streamu si tvůrci mohli dovolit být vulgárnější a jít přes čáru. Nemůžu říct, že by Autobazar stál jen na Čtvrtníčkovi jako Čížkovi, protože i Bóďa a Bublina tu mají své pevné místo a táhnou za jeden provaz všichni tři. Nedělám si iluze, že v některých autobazarech by situace vypadala lépe než v Monte Karlu, o to víc se mi líbí styl jejich humoru. Jako absolutně nejlepší díl hodnotím díl poslední, kde se má odehrát svatba Čížka a Bubliny. Díky délce jednotlivých dílů se divák nemá ani čas nudit, i když některé díly jsou samozřejmě slabší. I tak dávám čtyři hvězdičky a doufám, že se dočkám pokračování. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi povedenych serialu na Stream.cz. Jednotlive epizody sice maji rozdilnou kvalitu, presto se jedna o velmi vtipny miniserial. Nejvetsi zasluhu ma na tom samozrejme Ctvrtnicek, ktery se ve sve roli vyziva. Pozadu nezustava ani Polisenska s Pleslem. Blanik byl asi o pid lepsi, presto velmi povedena zalezitost. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Celý seriál je taková velká jednohubka. Spíše než jako seriál se to jeví jako série mini skečů s příběhem pro nějaké poloamatéry na YouTube. Ale ono to funguje i s kvalitním hereckým obsazením. Upřímně jsem si od toho moc nesliboval. Taky že to zase takovej odvaz nebyl, ale rozhodně bych lhal, kdybych řekl, že jsem v některých momentech neumíral smíchy. Klasický český bizár. Nadprůměrný, dle mého. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriálu s neokoukaným prostředím autobazaru a kontinuitou a různorodostí zákazníků potápí občas dost zvláštní přístup k tomu, jak mezi jednotlivými smluvními stranami putují auta a celá dějová linka s dítětem/zamilovaností. Petr Čtvrtníček hraje svoji klasiku, kterou nejspíš budete znát z Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? nebo Jak jsme startovali internet. Výhoda tohoto typu seriálu je v tom, že mockumentary nepotřebuje žádné kreativní záběry, takže tento internetový seriál je na to jako dělaný. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem obě série a musím říct že ta 2. byla o něco lepší, přišlo mně že díly byly lépe vyváženy a nebyly zde takové propady, jako v 1. sérii, kde jeden díl byl super a druhý trapný. Každopádně taková nekorektní zábava, u které jsem se dokázal několikrát pořádně zasmát. Nevím jestli plánují dělat pokračování, ale už bych o to moc nestál, přeci jen si neumím představit, co by chtěli v tomhle autobazaru ještě vymyslet. Takže za mě tyhle 2 série 4* naprosto oprávněně, kdyby stejně kvalitní seriály dávali v televizi, tak bych jí občas i zapnul. No a samozřejmě Petr Čtvrtníček v roli, která mu prostě sedla. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Ve 3. minutě v pozadí zazní „In The Heat Of The Night“ od Sandry a v závěrečných titulcích hraje „Drive“ od The Cars. (SONY_)
  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)

Reklama

Reklama