Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Já tomu filmu vyčítám to, že není vůbec dobrý v tom o co se on sám snaží. Ten film se snaží být částečně artovým dílem o úpadku společnosti a jeho vlivu na duševně nemocného člověka, kterého to změní postupně v šílence.A to tady v tomhle filmu prostě nefunguje ani za mák.

Také je rozdíl mezi zhmotňováním svých vlastních představ a představovat si, že jsou skutečné, a mezi šílenstvím, které Joker prostě má v ostatních svých verzích.

To jméno Joker nedostal jen podle toho, že se maluje jako klaun. Tady to tak ovšem je, protože je zde pořád v depresi a nedočkáme se jediného vtipu či nadhledu nad nějakou situací.

na příspěvěk reagoval Horebled

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

ViperStArZ

Tento film je sračka. Nijak zvlášť krvavá, hnedá alebo smradľavá. Proste taká nevýrazná, úplne priemerná. Ani nie moc riedka alebo tuhá. Je tak mizerne priemerná a vágna, že na ňu zabudneš ešte skôr ako ju spláchneš.

na příspěvěk reagoval ViperStArZ, Odurko

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

dragon94

Znovu, chyba není na straně filmu. Pokud filmu vytýkáš, že nesplnil očekávání a nároky, přičemž takové dané dílo ani splnit nechtělo, chyba je na straně takového diváka. A je rozdíl mezi depresí, kterou ta postava má určitě taky, a šílenstvím, které tam dle Tebe není, ale vzhledem k celé jedné nespolehlivé linii založené na bludu titulní postavy tam neoddiskutovatelně je. Po filmu něco nesmyslně chceš, nesmyslně vytýkáš, že tam něco není, když to tam je. Kde asi bude problém... 

na příspěvěk reagoval dragon94

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dragon94

To nemá cenu vysvětlovat. Já svůj názor napsal v komentáři a dál se o tom nemá smysl bavit. Ovcím to nevysvětlís. Je fakt, že dnešnímu divákovi stačí ke štěstí opravdu málo. No když se nad tím zamýšlím, tak většině se to líbí, takže chyba musí být zákonitě ve mě, ale nesere mě to. Stačí mi vědět, že já dobrej film poznám a co si myslí masa je mi srdečně fuk.

na příspěvěk reagoval Ratemus, ViperStArZ

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ViperStArZ

Kdybych byl jediný člověk, který by na to měl takový názor, tak nepípnu ani slovo... Teda pípl jsem u Pelíšků, protože ten film je prostě špatnej. :D a už vůbec nechápu jak se z něj stala Vánoční tradice, ale stejný názor jako mám na film já má i spoustu recenzentů a uživatelů. Jasně všude se najdou lidi, kterým se takový či makový snímek nelíbí, ale málokdy se stane, že všem kterým se nelíbí se nelíbí ze stejného důvodu. A to už je na pomyšlenou.

O 50 odstínech taky všechny holky říkaj jak jsou to nejlepší filmy... Lidi jsou v "trendech" celkem dost ovlivnitelní. Ostatně na tomhle faktu pracuje celá značka Apple. Nabídne telefon, který konkurence má za 11 000 Kč a dá ho za 53 000,-

na příspěvěk reagoval Ratemus, Wacoslav1, ViperStArZ

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Hekman

Natoč lepší. V opačném případě drž hubu a jdi si brečet na pískoviště. Stejně jako další uplakánci, co se mohou z hodnocení posrat a řeší takové srance. I don´t give a shit.

na příspěvěk reagoval Hekman

ViperStArZ

ViperStArZ (hodnocení, recenze)

obregon

No určite sa nepovažujem za osobu ktorá by si dovolila vetšinu čechú odsúdiť na základe toho že im chutí niečo čo mne nie .......

Uživatel ViperStArZ smazal svůj příspěvek.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Tenhle výkvět je u všech diskusí, nebo sem chodí nějaký speciální kroužek?

na příspěvěk reagoval Kaufman

ViperStArZ

ViperStArZ (hodnocení, recenze)

dragon94

Takže pokiaľ chápem správne , ty si to vysvetľuješ tak , že darmo je ten film hodnotený dobre , ľudom sa paci , kritikom sa paci , tebe sa nepáči a tým pádom más ty pravdu a každý iný je masa a pod   ? 

na příspěvěk reagoval obregon, dragon94, Apollyon09

obregon

obregon (hodnocení, recenze)

dragon94

To je problém většiny dnešních trailerů, zrychleně ti odvypráví celý film včetně pointy, jde to úplně proti smyslu, člověk už nemá potřebu ten film vidět, ty nejlepší scény ti ukážou předem...tohle moc nechápu.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Hekman

to se pleteš, pokud to bude blbost, tak tomu dám klidně odpad, nemám problém...nepatřím k těm kterým stačí že je to komiks a nebo DC či Marvel a hned tomu dám plné hodnocení...takže jsi vedle

Související novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

Seriálový The Penguin nabírá obsazení

01.11.2022

První oficiální spin-off Batmana obsadil hlavní ženskou postavu. Proti titulnímu Penguinovi s tváří Colina Farrella se tak postaví herečka Cristin Milioti (Jak jsem poznal vaši matku, Palm Springs) v… (více)

Reklama

Reklama