Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden malý chlapec na pouti u stroje na plnění přání to své vysloví: chce být velký. Když se druhý den ráno probudí, zjistí, že se jeho přání splnilo a že jeho tělo přes noc vyrostlo. Uvnitř je to však stále stejný dvanáctiletý kluk. Musí se naučit, jak žít v neznámém světě dospělých, najít si práci a projít první milostnou zkušeností se ženou. Co se o tomto podivném světě dozví? (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

kubin. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Hodně uživatelů tady píše, že je to film jejich dětství,a proto se jim líbí. Já ho viděl až teď (v 18), ale stejně jsem byl nadmíru spokojen. Je fakt, že původně mi vadila dějová linka se Susan, ale nakonec jsem ji sežral i s navijákem. Konec byl velice dojemný ( i díky hudbě, kterou složil Howard Shore) a mě se moc moc líbil. Tom Hanks je mým oblíbencem a tady to jenom stvrdil. Elizabeth Perkins se mi ale líbila nejvíc. Nevím proč, ale svým chováním a mimikou mě prostě dostala. Celkově to byl milý film, který se zařadil velice rychle mezi mé oblíbené. ()

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Krásný a příjemný rodinný film. Absolutně skvěle zahraná role, malého třináctiletého klučiny, který se dostává do nemilosrdného světa. Nejvíce se mi líbily ty okamžiky, kdy Josh vymýšlel a kritizoval hračky a seznámil se ze Susan, kde nastávaly v celku vtipné okamžiky, u kterých jsem se i zasmál. Nápad tady byl a líbil se mi ! ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Big suprises a) Tom Hanks coby mládě byl docela fešák b) hravější, než bych doufala, méně rozjuchané, než bych čekala c) duet na klavíru pomocí zadních končetin je bezkonkurenčně nejlepší čtyřnožka, kterou jsem měla tu čest vidět d) tatínek dvojčat Walshových je ve všech rolích slizký d) velký zlý svět čeká, až ho zachrání malé hodné děti e) zatímco Tom usiloval o zrychlenou evoluci, já už od dvanácti chci, aby mi bylo dvanáct. Dle mých příspěvků a vašich reakcí se mi to daří. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

[5/10] (Fox, Gracie) (Barevný /// Produkce: James L. Brooks, Robert Greenhut /// Scénář: Gary Ross, Anne Spielberg /// Kamera: Barry Sonnenfeld /// Hudba: Howard Shore /// Nominace na Oscara: Gary Ross, Anne Spielberg (scénář), Tom Hanks (herec)) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad Toma Hanksa v dramach ale nikdy mi nepripadal vtipny ako komik. Tentoraz prvykrat dostal prilezitost predviest sa aj vo vaznej polohe ale väcsinu casu sa aj tak sprava ako otravne decko. Takze aj ked je namet celkom zaujimavy, tak prevedenie ma vôbec nebavilo a cely cas som sa nudil. Namiesto nejakych roztomilych scen som sa dockal len trapnosti. 4/10. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (35)

  • Roku 2008 byl film Americkým filmovým institutem v jeho žebříčku deseti nejlepších fantasy filmů umístěn na desátou příčku. (HellFire)
  • Hra, do ktorej malý Josh (David Moscow) vhodí mincu a splní mu želanie, aby sa stal veľkým, sa vola "Zoltar Speaks". Bola vyrábaná v rokoch 1967 až 1970 a pôvodne mala dvanásť tlačidiel znamení zverokruhu. (Raccoon.city)
  • Muzikál "Big" měl premiéru v divadle Shubert 28. dubna 1996. Proběhlo 193 představení. (HellFire)

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Reklama

Reklama