Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, (2019–2021), 18 h (Minutáž: 90 min)

Hrají:

Adelaide Kane, Georgie Flores, Jacques Colimon, Dylan Arnold, Liam Graham, Courtney Henggeler, Reign Edwards, Kerr Smith, Dustin Milligan, Angela Sarafyan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1)

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série je více amatérská a díly jsou o něco horší, ale na druhou stranu jsou nápaditější (i když se to hodně často tolik nepovede). Jde i poznat, že díly nejsou skoro vůbec hororové, a tak tam dávají vtipy, aby to něčím naplnili, když jim horor tolik nejde. Kvalitativně jsou díly o dost víc vyvážené než v první sérii, kde to občas pak zaskočilo. Vyváženost je téměř vždy lepší. Jediný díl, který opravdu stojí za zhlédnutí je jen Uncanny Annie a Current Occupant (podle bráchy tento díl ne). Good Boy byl jako taky dobrej, ale ne tolik jako tyhle. České překlady dílů jsou občas dost děsný jako např.: Zelenání, Záhadný pacient a celkem i Valentýn (spíš Má Valentine nebo Má Valentýna, tohle je mimo). Mimochodem, taková zábavná věc, na kterou jsem teď narazil 😆. Zkopírovali mi skoro slovo od slova obsah k dílu My Valentine. Schválně si to přečtěte 😁. Docela mě to zaskočilo a trochu i nepříjemně, ale teď mi to spíš lichotí, že mě okopírovali. Tak jako tak, kdo by dokázal k tak blbýmu dílu vymyslet nějaký normální obsah, tak proč mě nezkopírovat 😂? Dopsali dost obsahů i u jiných dílů, ty jsou jejich vlastní, ale popravdě se mi moc nelíbí. Popisují víc přehnaně, než jaké to ve skutečnosti v tom dílu je (například u Crawlers). VYHODNOCENÍ: ČTĚTE JEN MOJE OBSAHY 🤗😊😉 ()

Galerie (224)

Zajímavosti (11)

  • Když sedí pes Reuben v kanceláři v pelíšku, má poblíž sebe panenku Pooky (Pooka! – 2020, Pooka Lives – 2020). (Vabr)
  • Když vyrazí Maggie (Judy Greer) do baru s přáteli, hraje v něm písnička „Trezzure Me!“ z epizody My Valentine (2020). (Vabr)
  • Znak omega šest se nevyskytuje pouze při experimentální léčbě, ale také se tento znak objeví v intru, tělocvičně, na lékařském spisu hlavního hrdiny, skenu nebo hracích kartách. (Vabr)

Reklama

Reklama