Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Velká Británie Sex Education (více)
Trailer
Velká Británie, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvůrci:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrají:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze uživatele LasT_Olt k tomuto seriálu (3)

Sexuální výchova (2019) 

Neuvěřitelné. Seriál, který mě zmátl ještě víc než druhá série 13 Reasons Why. ()

Série 3 (2021) (S03) 

Muž, který si oholí vous kvůli ženě, si nezaslouží ani vous ani ženu. -Abraham Lincoln, 1865. Tak co je nového v Mordale? Otis a Maeve to jedou furt dokola, už to docela připomíná takový ten klasický “would they ever?“ vztah, který známe ze sitcomů, prostě maybemaybemaybe a když už to vypadá, že se to někam posune, tak najede klasicky konflikt. Z toho konce bych moc nervozní nebyl, vsadím se ve čtvrté sérii se Maeve vrátí tak v druhém díle, ten cliffhanger z konce druhé série se taky vyřešil hned. To finále bylo možná moc uspěchané. Lidi se tam pořád rozcházejí, jakože fakt všichni, není tam ani jeden stálý vztah za ty tři sérky, takže vlastně můžu říct, že si ten seriál drží autentičnost :D V každém dílu dva rozchody a většinou kvůli totálním hovnům. Jinak je to stále hrozně zábavný, nedošel tomu absolutně šmrnc jako některým jiným zahraničním seriálům, které financuje Netflix (ahoj Papírový dome). Holt američané dělali tak dlouho trapné ,ubohé středoškolské dramata (ahoj 13x důvodů proč), až museli přijít jejich otcové kolonizátoři a ukázat jim jak se to dělá správně. Celkově tedy spokojenost a uvidíme co bude dál (kdyby oznámili konec seriálu, nebyl bych překvapený, možná jenom trochu zklamaný). btw. když ve čtvrtém díle Eric říká, že jede na svatbu k babičce do Nigérie, tajně jsem doufal, že až v Lagosu vystoupí z letadla bude tam čekat moderátor Simon a jeho kámoš pasta a stane se tohle. ()

Série 4 (2023) (S04) 

Konec jednoho z posledních kvalitních Netflixáckých seriálů, zároveň asi momentálně jediného který dokáže prezentovat ožehavé problémy dnešní mládeže, aniž by byl cringe a neautentický jako prase. Zakončení Otisova příběhu je podle mě nejlepší možné, nechtěl jsem aby skončil s osobou A ani s osobou B (nechci spoilerovat pro citlivé osoby), ale aby felil s osobou C u Smash Bros, jelikož osoba C byla vždycky nejvíc real. Mám u toho podobný feeling jako třeba u poslední série Stranger Things a to, že by bylo fajn tomu dát pauzu tak 15-20 let, nechat to uzrát a potom natočit další sérii, když už budeme všichni starší a budeme úplně v prdeli. ()

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (více)

Reklama

Reklama