Reklama

Reklama

Pokémon 3

  • Japonsko Gekidžóban Pocket Monsters: Keššótó no teió Entei (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokémoni spatřili světlo světa v roce 1996 a pokémánie se záhy stala fenoménem, který uchvátil děti na celém světě. Vytváří fiktivní svět v němž žijí společně lidé a pokémoni, bytosti vytvořené a vyšlechtěné trenéry k vzájemnému boji. Každý pokémon má zvláštní schopnost, většinou spjatou s blízkostí k některému ze čtyř živlů. Ústředním hrdinou příběhů je chlapec trenér Ash Ketchum, jehož nejoblíbenějším pokémonem je malý žluťoučký Pikachu. Tentokrát do děje vstupuje profesor Hale, který pracuje na novém tajemném pokémonovi Unown, který má být zcela výjimečný. Když náhle zmizí v podivném snovém světě, jeho dcerka Molly zůstává sama v opuštěném domu, který se začne podobat křišťálovému paláci. Na pomoci jí přichází Ash a jeho kamarádi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Je to hnus, když člověk vidí, jaké to má tržby. Taková pitomost. Přitom jsem otec dvou dětí a řadu dětských pořadů hodnotím kladně. Pokémona 3, 6, 29, 98 nebo třeba 2026 budu ale stále hodnotit stejným "odpadem". ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Viděno několikrát, teď zrovna znovu a musím si dát za pravdu já sám, že to je bomba! Epický dabing, skvělá animace (skvělá tak, jak skvělou považuji i animaci seriálu) a velice hezký příběh, který možná menší diváky donutí k slzám. U tohoto opravdu nechápu absurdně nízké hodnocení. Jako, jestli si stěžujete na to, že nechápete děj a nevíte, co to jsou Pokémoni, tak proč ku*va koukáte na film a ne na seriál. A když film, tak proč třetí v řadě?!? Tohle opravdu nechápu. Jaký de*il může kouká na třetí film v sérii, bez znalostí předešlých dvou nebo podkladového materiálu a stěžovat si na to, že něco nechápe?!? Já a Pokémoni se máme rádi už od dětství a zrovna nedávno jsem dohrál nejnovější hru. Pokud si někdo stěžuje na to, že neexistují kvalitní filmy, založené na videohrách, tak ať si pustí například tuto Pokémon sérii. Ale začněte prosím od prvního dílu, a když se vám nebude líbit, tak se nekoukejte dál. Prosím!!! ()

heihatchi 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč sem zase nacpali tu strašnou počítačovou animaci. Když ji ale pominu tak se mi příběh líbil, pěkná hudba i snový svět. Na konec tři hvězdy a to hlavně za příchod Charizarda :) ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Prostě dětský film pro děti. O chloupek méně jednoduchý než předchozí dva filmy a navíc s trochu hlubší citovou pointou. Myslím, že na tři hvězdičky to jistě dosáhne. ;-) ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Len o kúsoček horší, než prvý film. Tento je môj druhý najobľúbenejší a druhý najdojímavejší (po jedničke). Hlavný dôvod, pre ktorý sa mi tento film páči, je hudba (konkrétne muzikálový soundtrack "I Want Things to be Real Again"). Stále, keď si ho len v hlave pripomeniem, dostanem zimomriavky a zvláštne pocity. Už len vďaka hudbe je to môj obľúbený film. Ale aj príbehová stránka je zaujímavá a tá úžasná hudba robí tento príbeh ešte nádhernejším. Veľmi sa mi páčilo aj stretnutie Asha a jeho Charizarda, až som dúfala, že sa k nemu vráti... ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Celá série je tak špatná až to není možné. Tak přemrštěné morálkou a špatnou akcí až se z toho člověku dělá špatně. ()

patrik1177 

všechny recenze uživatele

Som síce veľkým fanúšikov Pokémonov, ale tento film bol absolútne nezaujímavý, dávam mu 35% len s prižmúrenými očami. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Videl toto vôbec niekto z miestnych odpadkárov? Pokemon filmy sú vo všeobecnosti dosť zlé FILMY. Niektoré sú aspoň zaujímavé z pohľadu lore. Ale tretí film je naozaj jediný z Pokémon filmov, ktoré som vid, ktorý s kľudným svedomím označím za solídne anime. Má to príbeh, premisu, hlavu a pätu a súboj Charizarda s Enteiom. Asi napíšem jednoduchú príručku priemerného užívateľa ČSFD. Napríklad: Pokemon = odpad; Nolan = veľdielo; Marvel chujovina = +1*... ()

MRK odpad!

všechny recenze uživatele

a dosť takéto hovná sijaponci možu nechať . nech sem pošlú len poctivé krvavé anime s brutalitou a bez farebných potvor, ktoré vydávajú zvuky ako pokazený motor pika-pika ()

Reklama

Reklama