Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hráč pokeru Huck Cheever je brilantní, ale současně vznětlivý a podléhající emocím. Dokáže během chvíle vyhrát sto tisíc dolarů, ale stejně rychle o ně dokáže přijít. Ovládá všechna tajemství hry a má talent dokonale číst v lidech, který zdědil od nejlepšího z nejlepších - svého otce L. C. Cheevera, dvojnásobného světového šampióna. Nedokáže mu ale odpustit, že dal pokeru přednost před rodinou. Aniž si to uvědomuje, dělá vše pro to, aby ho porazil. Příležitost se mu naskytne v podobě nadcházejícího šampionátu. Potřebuje získat deset tisíc dolarů jako základní vklad. Zatímco se snaží získat peníze, střídavě vyhrává a prohrává, brzy se velmi zadluží. Narazí také na prvního člověka, v němž nedokáže číst a neví, co si o něm myslet. Je jím upřímná a poctivá Billie, která se chce v Las Vegas uchytit jako zpěvačka. Huck ji přitahuje, ačkoli si o něm nedělá velké iluze, protože zná patologické hráče. Scházejí se a Billie ho pomalu učí brát život a lásku stejně vážně jako karty. Pokud měl Huck naději, zahodí ji, když jí po společné noci sebere peníze na hru... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne dosť veľké prekvapenie. Poker som doteraz moc nechápal, ale mám pocit, že pri tomto filme som sa už ako tak do toho dostal. Vlastne asi tak 75% celého filmu sa točí len a len okolo tejto diabolskej hry, a keďže som doteraz moc filmov s touto tematikou nevidel, tak porovnať to síce neviem, ale mne sa to dosť páčilo. Aj keď som o tento film zakopol najmä kvôli Drew Barrymore, ktorá tu bola viacmenej do počtu - a to mi paradoxne až tak neprekážalo. Ten pohľad na pokrové stoly a neustále mihajúce sa karty a žetóny ma úplne pohltil. Ale nebol celý príbeh len o tom, ale veľkú rolu tu hral aj samotný vzťah syna a otca - čo bolo mnoho krát pekne vystihnuté aj prostredníctvom pokru. Veľmi som sa obával, že tým koncom to veľmi pokazia, napokon bol predsa len vydarený. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o mnou nepochopené vášni - Pokeru, asi nejsem hazardér (určitě nejsem) takhle plýtvat s penězma by mě nikdy nenapadlo, a upřímně nedokážu pochopit lidi co to dělají, no, každý máme něco. To, že se mě osobně poker nikdy nepodařilo pochopit nechme stranou. Nebylo to špatný, ale jednou mi to stačilo. A Eric Bana vypadal sakra dobře. 3* ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Krásný film o pokeru. Bylo v něm vše co má být. Na konflikt otce a syna se kouká velice hezky a role Drew Barrymore, jakožto vedlejší postavy, která odbíhá od tématu pokeru, tam má svůj význam narozdíl od "příběhu lásky" z filmu Gambler (na stejné téma natočeno o rok později). Samotné hry je ve filmu více než jsem očekával a to je moc dobře, protože když si Štěstí ve hře pustíte, chcete film o pokeru a ne film odehrávající se kolem pokerového stolu. A u tohohle pohodově laděného snímečku se přesně takového filmu dočkáte. ()

10Domik10 

všechny recenze uživatele

Výborný a hlavne neuveriteľne výstižný film zameraný na poker texas holdem. Chápem to nízke hodnotenie, pretože si uvedomujem, že polovica ľudí hodnotiaca tento film v ňom bola stratená. Mne sa však tento film veľmi páčil či už hereckým obsadením (hl. Robert Duval) ale hlavne neustálim celostopážovým hraním pokru, výstižnými analýzami hernej taktiky, dokonalým vyobrazením fanatického, profesionálneho hráča (Eric Bana), odľahčením v podobe ľahkého humoru. Prevedenie tohto filmu netlačí na pílu a je veľmi realistické (mám na mysli kartové kombinácie). Nedá mi Lucky you neporovnať s filmom z rovnakého prostredia Oko bere, ktorý je podľa mňa minimálne o triedu slabší, aj keď ako vidieť na csfd to neplatí. 24.11.2012 Po druhom zhliadnutí Lucky you konštatujem, že som lepší film o pokre nikdy nevidel. ()

JardaBauer 

všechny recenze uživatele

Rozvláčná pokerová pohádka o lásce, nalezení cesty zpět k otci, zahozeném nejvyšším páru a druhém místě ve Světové sérii. Film jako takový je podprůměr. Ale poker je mým velkým koníčkem, takže jsem se celý film, i přes dlouho stopáž, bavil. FIlm Vám nabídne pohled do hlavy člověka, který nežije životem jako my. Člověka, který se v Las Vegas živí pokerem a hazardem. Filmu také na autentičnosti velmi dodají známí profesionální hráči, kteří se tu a tam objeví u nějakáho ze stolů. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Na autenticitě filmu přidává skutečnost, že v některých scénách se u pokerových stolů objevují i známí pokeroví profesionálové. Mimo jiné jsou k vidění američanka Jennifer Harman, kanadský profesionál a v té době pravděpodobně nejoblíbenější hráč Daniel Negreanu či Doyle Bronson, přezdívaný „The Godfather of Poker“. (JardaBauer)
  • Portrét (ve skutečnosti zvětšená fotka) pověšený na stěně během závěrečné hry zobrazuje Bennyho Biniona, původního majitele Horseshoe, na jeho ranči v Montaně. (HappySmile)
  • Film měl mít původně premiéru už 8. září 2006, ta byla ale následně oddálena na 16. března 2007. Těsně předtím však byla premiéra ještě jednou posunuta, a to na 4. května 2007. K filmu existuje několik plakátů, na kterých je uvedeno původní datum vydání 8. září 2006. (HappySmile)

Reklama

Reklama