Reklama

Reklama

Euforie

(seriál)
  • USA Euphoria
Trailer
USA, (2019–2025), 25 h 15 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya. (HBO Europe)

Recenze uživatele oasismanik k tomuto seriálu (9)

Euforie (2019) 

Moderné Skins, naozaj...a soundtrack je dokonalosť sama o sebe. HBO si ma postupne po totálne skurvených Tronoch začína opať získavať. ()

Snažím se dostat do nebe, než zavřou bránu (2022) (S02E01) 

No konečne! Solídny, drsný štart a potom to už je klasická jazda. Ako taký menší problém vidím to, že hlavní hrdinovia postupom času začínajú vyzerať, že už dávno nie su "teen". Ale chýbala mi táto partička bláznov. ()

Mimo dosah (2022) (S02E02) 

Za mňa opäť skvelé. A ani vemená Sydney Sweeney mi vôbec nevadia. ()

Velký a malý tyran (2022) (S02E03) 

Zendaya tu bola fakt vo všetkých svojích podobách absolútne rozkošná. Daľšia skvelá časť, nemám opäť veľmi čo vytknúť, baví ma každá jedna linka /aj keď najmenej asi práve tá Zendayina/ a úvod bol absolútne perfektný so skvele vybratou hudbou, teplejšie to snáď už byť nemohlo :) A rozhovor na ženských záchodoch bol snáď ešte viac epický. ()

Drink před válkou (2022) (S02E04) 

Cal to vyriešil, ten jeho monolog je absolútny masterpiece. Veľmi zvláštna epizodka s ešte zvláštnejšou hudbou, len bola až pridlhá na úkor deja a linka Ruth ma stále absolútne nebaví, už od prvej série. Táto časť proste patrí jednoznačne Calovi, ale Cassie mu zdatne sekunduje. ()

Bez hnutí jako kolibřík (2022) (S02E05) 

Pravdepodobne zatiaľ úplne najlepšia epizoda, emočná nálož od začiatku do konca a absolútne brutálne, autentické herecké výkony, klobúk dole pred Zendayou, idem si dať to dievča kučeravé do svojej topky herečiek. ()

Když se kácí les... (2022) (S02E06) 

Na začiatku som sa bál, že to bude hneď ďaľšia epizoda prevažne s Rue. Aj keď tá minulá bola absolútny masterpiece, dve také hneď po sebe by som už asi nezvládol. Našťastie sa ukázalo, že nie a Rue túto epizodu iba otvárala a zatvárala, hlavným hýbateľom deja bol tentokrát Nate a opäť špičková práca, za mňa ide skrátka o aktuálne najlepší seriál. ()

Divadlo a jeho dvojník (2022) (S02E07) 

Absolútne dokonalá hra strihu a svetiel, daľšia perfektná epizoda, aj keď sa v podstate nedozvedáme veľa nového a chronickí hltači deja budú zrejme sklamaní a budú nám ponúkať pohár vody. ()

Celý život mé srdce toužilo po tom, co neumím pojmenovat (2022) (S02E08) 

Všetky predchádzajúce časti druhej série som vymaxoval, tu musím dať bohužiaľ subjektívne 2, asi najnudnejšia časť Euphorie, ja osobne ku šťastiu vôbec nepotrebujem, aby sa dej nejako veľmi hýbal dopredu, ale musí mi to byť nahradené skvelými a vtipnými dialogmi, tu som dostal prevažne umrnčané, nič nehovoriace kecy o ničom.  A dosť ma mrzí, že dej okolo Ruth a tej starej dealerky absolútne vyšumel do prázdna, vôbec nechápem čo to malo vlastne znamenať. Vidíme sa teda pri tretej sérii. ()

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama