Reklama

Reklama

CO / KDYBY

(seriál)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 18 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Renée Zellweger, Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Louis Herthum, Saamer Usmani, Daniella Pineda, Gabriel Mann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Idealistická vědkyně se zoufale snaží sehnat peníze pro svůj startup, a tak s manželem kývnou na velmi zvláštní nabídku tajemné investorky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (27)

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Wow! Renée Zellweger je skvělá. Dokáže se do každé postavy tak dokonale převtělit, že nemůžu uvěřit tomu, že tato jedna herečka hrála Judy Garland, Bridget Jones i Anne Montgomery. Je prostě dokonalá. Bez ní by ten seriál byl úplně o ničem, ale s ní jsem byl celou dobu napnutý a jako připoutaný k židli. Možná bych i uvítal nějaké pokračování... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Scénář, postavy, herecké výkony, ... příběh, myšlenka, .... Pecka. Neskutečná pecka! Od prvního dílo to nádherně graduje a drží diváka v napětí do posledních minut. René neskutečná, J. Levy skvělá. Za mě si mohli odpustit tu gay dějovou linku, která byla naprosto zbytečná a upřímně do očí bijící, že šlo jen o akademické body. Skrze to ode mě * dolů ... nechápu... ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné množstvo drístov. Doteraz neviem, o aký utopický liek sa jednalo - iba že mal vyliečiť všetky detičky z rakoviny. Ehmmm. Prečo nie aj dospelých? Furt iba trpiace detičky so šatkou na hlave. Aké klišé! A vraj účinnosť v 100% prípadov. Nijaký liek nikdy nemal účinnosť 100%. Nech ma niekto opraví, ak sa mýlim. Všetky telá sú si podobné, ale pritom je každé iné. Príbeh mdlý, všetci mužskí herci slizáci, jedna hviezda za skvelú Renée, aj keď jej postava ma nesmierne unavovala tými "múdrosťami sveta" recitovanými ako pod LSD. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diivákům docela ukrytý a povedený seriál, který na to jde rovnou od prvního dílu a tasí na nás ve druhé polovině série jeden zvrat za druhým. Zatímco první půlka seriálu postupně odhalovala, co se bude dít další díly, ve druhé se pěkně šláplo na plyn a vyvinul se to ve skvělý, povedený, hodně promyšlený a šílený seriál, který jsem fakt nečekal. Velkým plusem jsou sympatické a zábavné postavy, s tím že hlavní dějová linie si zabírá 70% seriálu a zbylé dvě vedlejší, ale rozhodně ne méně zajímavé, si berou zbytek. Čím míň toho divák ví, když do seriálu jde, tím líp - navíc děj by se hodně těžko popisoval. Má to tempo, spád, zvraty, psychologické propracování postav a vztahů a originalitu, protože tohle tady zatím nebylo a druhou sérii bych bral hned. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je bohužel jedno velké "mohlo být, ale není." Špatná pilotní epizoda, která absolutně odradí většinu diváků, což se však rychle napravuje v dalších povedenějších dílech. Renée Zellweger to naprosto táhne a je škoda, že nemá v seriálu až tolik prostoru, protože nebýt jejich scén už dál nekoukám. Zbytek obsazení se jí není schopen rovnat. Tak trochu vyšumělá verze osmdesátkových thrillerů a jedna velká škoda, která se hodí na easy binge. (S1 - ★★★☆☆) ()

Galerie (93)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v San Franciscu v Kalifornii. (hansel97)

Reklama

Reklama