Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (140)

nineweh 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky by to nemohlo být blbější, ani kdybych to psala já. Ale vlastně jsem tomu nakonec propadla - když to člověk bere jako pohádku o tom, kterak naivní Američanka svou upřímností a optimismem okouzlí cynickou Francii a omotá si kolem prstu všechny muže (kteří jsou samozřejmě jakožto Francouzi do jednoho sexy a promiskuitní), přičemž si na dlažbě v jehlách nikdy nevyvrtne kotník, a přijme fakt, že tahle pohádková verze Paříže je navoněná, nablýskaná a vypulírovaná tak, že to Paříž vlastně ani není... tak proč ne. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O seriálu jsem věděla, ale nezajímal mě...až jednou - v sobotu, kdy chcete vypnout a ničím si zbytečně nezatěžovat hlavu, na něj došlo..A bavilo mě to. Líbí se mi koncept do 30ti minut dílu, svižnost, čistota a podání seriálu. Bavila jsem se, párkrát jsem dostala solidní záchvat smíchu a zfoukla jsem to za jedno odpoledne :) Těším se na další řadu, ale způsobem, že to do té doby v klidu přežiju :D ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tešila som sa na guilty pleasure a nakoniec som to dopozerala vyložene len pre totálnu nenáročnosť sledovania, o pleasure sa veľmi hovoriť nedá. V podstate dej je Som usmievavá ale šéfka ma nemá rada - cvaknem na súkromný IG momentku súvisacu s klientom - fíha, náhodou som vďaka tomu úspešná marketérka - dala by som si fešáckeho suseda ale nemôžem, tak ešte že klienti sú poväčšinou tiež muži - Paríž je najúžasnejšie mesto na svete. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflix moc dobře rozumí dnešní době, a proto přináší do amerického seriálu trošku evropského koření. Upřímně jsem si myslela, že už jsem o něco náročnější divák, ale asi si to namlouvám. Protože já si vážně nepamatuji, kdy jsem si u něčeho tak jednoduše a hezky odpočinula. S lehkým studem přiznávám, že čím je Emily povrchnější, šíleněji oblečenější, čím víc se jí daří udělat doslova z každé fotky nebo věty virál, čím víc ji mají lidi, co ji nejdřív nesnášeli bezdůvodně rádi, čím víc je přelétavá, tím radši se na ni dívám. Víc vzdálenější od reality to být nemůže, a díky za to. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

1. séria: Jednoduchý seriál bez nejakej väčšej myšlienky určený na pozeranie s vypnutým rozumom, s plochými postavami, pričom všetky vedľajšie sú zaujímavejšie, ako tá hlavná. Seriál bez pointy, nápadu, vtipu, šmrncu, a aj keď nie som odborník na módu, outfity Lily Collins mi prišli v 70% dosť zvláštne a nemódne, resp. moc premódené. Podobne ako v povahou postáv, aj oblečenie všetkých iných mi prišlo dobré až skvelé (najmä afroamerického kolegu Emily). Druhej sérii sa pokúsim vyhnúť. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)

Reklama

Reklama