Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jacka v jeho domě překvapí neznámý muž, který na něj míří pistolí. Dostáváme se o 7 let dřív. Ten samý muž (Joe) se na jednom výprodeji dotkl jakéhosi černého skarabea. Od té doby začne viděl útržky ze života Jacka. Začne z toho pomalu bláznit, až tak, že se od něj odstěhuje vlastní rodina. Tak se rozhodne vyhledat Jacka a toto šílenství ukončit. (Varan)

(více)

Recenze (13)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nemůžu souhlasit s benem666. Miluju tyhle odlehčené díly. Dokazuje to nadhled tvůrců. Je tady tuna narážek na kvalitu a slabiny jednotlivých dílů či aspektů Hvězdné brány. Závěr při "konfrontaci" je úžasný. "Joe je holič". No a třešničkou je hvězdná účast Dana "Homera" Castellanety. Ve chvíli, kdy se Joe baví s O'neillem o Simpsonech, to má úplně jiný rozměr. Občan Joe sice nedosahuje genialty pozdější epizody 200, ale jako zahřívací kolo funguje báječně. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E14 ⤶ Homer (Joe) se s Jackem Baví o Simpsonech. Boží :) Konečně přišli na to jak udělat opakovací díl vtipnou formou a udělat si při tom ze sebe legraci. Ale ten závěr nedává smysl. Jak by pak mohl nevědět, kdo to k němu domů přišel, když se mu 7 let objevovaly scény z jeho života? Celý děj to obrací naruby. ⤷ E16 ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá opätovne sunie dole 8. sériu. Zjavne dochádzajú nápady a tvorcovia sa to snažia neustále odľahčovať. Dobre nepadlo ani neustále flešbekovanie. Vážne som rozmýšlal dokonca o ešte nižšom hodnotení, aj keď nejaké tie humorné situácie sa celkom vydarili. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o tak trochu náhodném největším fanouškovi Hvězdné brány na světě :) Bohužel mu tohle fanouškovství rozloží život i rodinu. Každopádně jako pocta scénáristickým nápadům tahle epizoda funguje skvěle. Je fajn, když si umí tvůrci udělat legraci sami ze sebe. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flasbackové epizody mi nijak zvlášť nevadí, navíc oceňuji fakt, že oproti jiným flasbackovým epizodám se tady nejedná o politice, ale ústředním tématem je zde něco jiného. Bylo zde plno humorných a zajímavých narážek na různé skutečnosti ze seriálu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív jsem si myslel, že to je další z řady nepochopitelných výplňových dílů s flashbacky, ale tentokrát je to tak komediálně a odlehčeně natočeno, že to baví. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu ten hejt, že dochází nápady. Trocha rekapitulace a humoru je třeba. Na to kolik už to má dílů, nemůžou od rána do rána jen střílet. Naopak se už i divím, že to i po takové době, pořád šlape skvěle. Navíc tohle bylo naprosto geniální představení parádní technologie! A onen scarab, který to způsobil, ještě sehraje sakra důležité role v SG-1 i SGU! /// Daniel: Počkej, ty vidíš posledních 7 let momentky ze života holiče v indianě a nikomu nic neřekneš? Jack: Ale jo, řekl jsem. Řekl! Samantha: Ne, neřekl, pane. Jack: Vážně ne? Daniel: Nepřipadá ti to trochu zvláštní? Jack: Vlastně ne. Docela jsem si odpočinul. :-D ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodova epizóda o holičovi Joeovi, ktorý vidí útržky zo života O'Neilla na rozmedzí siedmych rokov. Dôvodom sú antické komunikačné kamene, ktoré zahrajú úlohu neskôr aj v Stargate universe. ()

Reklama

Reklama