Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 8

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 8

Recenze (137)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na to jakého tématu se to týkalo mě to až překvapivě bavilo, jednu modrou větu tam pronesla postava Margot Robbie směrem k Charlize Theron, ale to co se děje v USA a jak moc se to promítá do filmů, to je neuvěřitelný a není mě to z toho vůbec dobře. Jo a jak se žřídila Nicol s Charlize na plastice, to nemá obdoby, takový krásný ženský to byly, ach jo. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Bombshell je unikátem v tom, že se z hloupých žen snaží udělat oběti. Šéf dá nemravný návrh a ženy toužící po kariérním posunu souhlasí. A je blowjob. Za dvacet let si začnou stěžovat, co že si to ten šéf dovolil. A všichni jim dají za pravdu. Jediným důvodem, proč je film dobré si pustit je Margot Robbie. 33 % Celosvětový příjem k 19. 2. 2020: $51,495,003, což je 1,61 násobek rozpočtu ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri. Asi v živote nikdy som nevidel toľko frekvencie krásnych žien. Do plusu to dáva fakt, že nie samoúčelne obsadených. O hereckom talente Charlize som nikdy nemohol povedať nič zlé, ale čo mi na nej vždy vadilo bol ten strojený chlad. Tu ho jednak naplno využila a v zápätí trochu ten obraz naštrbila. Takže za mňa bravó a minimálne ten globe podľa mňa mala dostať. Kamera a strih typu "divák, si tam a teraz" ma vždy brala, takže good as well. Čo mi vadilo bolo príliš veľa "podstatných" postáv. A celkovo som sa chvíľami strácal, že kto komu kde čo prečo. Asi skôr chyba na mojej strane, ale čo už. :-) Nicol a Margot u mňa zase o rebríček vyššie. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hm ... myslite si, ze se nas v Čechách neco takoveho netyka ... omyl. Moc presne si pamatuju ty momenty, kdy jsem svym krasnym mladym kolegynim nezavidela, kdy balancovaly na tom tenkem lede, kdy ty chytre dokazaly balancovat, ale prijemne jim to nebylo ... a byly z toho benefity ... a pak i ty, co uz tak moc dobre balancovat neumely a nedokazaly se vymanit z toho šefova prilis pevne sevreni v bocich, ktere jim prijemne nebylo .. Priliš mnoho pribehu, co si clovek vyslechne u sklenky vina, protože za střízliva se to těžko přiznává i sobě samé a na ktere se snazi zapomenout .... A to si pořád myslím, že jsou v Americe moc průderní a že flirtování je zdravé, jen malokdo zná ty hranice a málokdo umí rozeznat, že každý ty hranice má někde jinde.... ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • „Nevyrostla jsem na sledování Fox News,“ uvedla Margot Robbie pro Entertainment Weekly. „Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití.“ (Duoscop)

Reklama

Reklama