Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motorkář Cary Ford se vrací do Kalifornie z Thajska, kam uprchl před zákonem a drogovou mafií. Chce srovnat účty s grázlem, který na něj poslal policii, usadit se a žít v poklidu se svou přítelkyní. Jeho impulzivní chování a problémová povaha tomu však brání a zpráva o jeho návratu se rozšíří rychleji, než by si přál. Dříve, než stihne vše vysvětlit, namočí se do nových problémů a je znovu na útěku. Dealer Henry chce zpátky svoje drogy, a navíc Forda křivě obviní z vraždy bratra šéfa černošského gangu Treye. Proti Fordovi teď stojí nejen Henry, Treyovi motorkáři, ale i FBI. Nezbývá mu nic jiného než utíkat. Po jeho boku jedou nedovolenou rychlostí na motorkách dva přátelé a krásná Shane... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se snaží bejt tak strašně cool,až je neuvěřitelně trapnej.Je plnej blbejch dialogů,strašnejch herců,blbýho scénáře kterej ani nedrží pohromadě a dokonce i strašnejch akčních scén.Ty byly tak strašně sestříhaný že jsem se v tom ani nezorientoval.Herci jak už jsem řekl jsou strašní.Nejvíc mě to mrzelo u Cuba kterej je fakt příšernej(s pohledu na XXX 2 e jímá hrůza).Nejvíc v oho mi přišel Hernandez.Jediný co mě dostalo byla honička na dálnici.Ta byla i dobře sestřihaná.Nebejt jí tak je to odpad!! ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Abych parafrázovala slovenský název: "Zhůvěřilost na dvou kolech." Nulový scénář, spíše jen sled cool momentů a WTF zvratů, naprosto zaostává za videoklipovou kamerou a rovněž WTF akcí, která kompletně popírá zákony přírody. (Vždycky jsem věděla, že fyzika je mi na houby.) Navíc ten šílený product placement (Holky a mašiny! A dva nápoje.) naprosto uhodí do oka. Po prvním zhlédnutí okamžitý náběh na Guilty Pleasure. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrný film, ve kterém měly být rychlé motorky a jízda na nich. Kolem toho se postavilo něco jako příběh o borečkovi, který není zas takový hajzlík, jak si člověk na začátku mohl myslet. Oproti třeba takové sérii Rychle a zběsile, která je spíš o autech, tady jsou triky znatelně méně kvalitní a některé scény jsou až funny, jak moc jsou digitální a měl by tomu člověk snad i věřit nebo co ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile na motorkách má tak neuvěřitelně nesmyslný scénář, že jsem chvílemi přemýšlel, zda to neměla být komedie. Jinak nic neočekávaného: drsňáci všech barev pleti na motorkách (občas i v autech), krásné holky, metalová hudba, slušně natočené, svižně sestříhané, občas nějaký digitální či pyrotechnický efekt. Jestli někdo čekal víc, tak vážně netuším co. Naprosto nenáročná zábava. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě přesvědčil, že poslední dobou se točí filmy, které nemají děj a smysl(jsou naprosto o ničem), ale musíte se "pouze" bavit. Někdy jsem se smál víc než u nějaké čisté komedie. Obsahem hrůza, akce v pohodě, ale konec naprostej úlet. Ale celkově zábavnější (ale stupidnější) než Rychle a zběsile... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (4)

  • Cisterna Peterbilt, která se objevuje na začátku filmu a způsobí pád jednoho z jezdců, pochází z filmu Duel (1971). (ondrach)
  • O roli Chiny se ucházela Paris Hilton, postavu nakonec ztvárnila Jaime Pressly. (KucC)
  • Motorka Y2K, na které se Ford (Martin Henderson) snaží chytit Henryho (Matt Schulze), skutečně existuje. Je to MTT Superbike, hnaný Rolls-Royce allison 250, který se běžně používá ve vrtulnících. (KucC)

Související novinky

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

Z daleké Galaxie skokem do virtuálního světa

10.01.2008

Hayden Christensen zůstává věrný žánru sci-fi. Brzy jej uvidíme v akčním thrilleru Douga Limana Jumper, v němž ztvárňuje mladíka se schopností v sekundě se přesouvat na velké vzdálenosti bez toho,… (více)

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

Adaptace Neuromancera v špatných rukou

21.05.2007

Konec světa je na spadnutí. Všechna proroctví totiž tvrdí, že krátce před armageddonem svět ovládne Zlo. A k tomu už došlo. Jinak by se nemohlo stát, že dlouho očekávanou filmovou adaptaci slavného… (více)

Reklama

Reklama