Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 3
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (111)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

samozřejmě bych mohl být hnidopich a najít na Lokim slabší místa,ale nemám k tomu vůbec žádný důvod,protože tohle je to nejlepší co zatím Disney/Marvel v rámci svého seriálového universa stvořil a ještě tím zvládl naznačit kudy se bude nová fáze ubírat.Osobně mám pro Lokiho slabost od samého začátku a tady je to přesně ten Loki,kterého mám rád.Hiddlestone je skvělý jak v odlehčenějších pasážích,tak v těch vážnějších a když ho doplní ještě Sophia Di Martino a Owen Wilson,spokojenost šplhá k maximu.Velké plus si celá série zaslouží i za režii Kate Herron,která svou roli ustála skvěle a taková Kari Skogland,která stojí za nevýrazným Falconem a Wintersoldierem by se mohla učit.Kapitolou sama pro sebe je pak hudba Natalie Holt,která strčí do kapsy většinu dosavadních marveláckých soundtracků a upřímně doufám,že dostane víc "áčkových" příležitostí...90% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrzí ma to. Snažil som sa veľmi, aby sa mi to páčilo. A celkovo zápletka ako taká bola podarená. Efekty skvelé a Aligatorloki je perfektnou vsuvkou, ktorú dúfam ešte uvidím. Ale zároveň tam bolo aj množstvo vecí, čo mi vadili. So seriálmi od Marvelu mám rovnaký problém ako s tými od DC. Nepôsobia konzistentne. V tomto smere myslím, že Loki je tu úplne iná postava ako vo filmoch. Jeho peripetie sú v zásade okej, ale vieme, že sa z toho dostane. Ak to aj prekvapí niečím zaujímavým ( taká piata časť bola výborná od začiatku do konca) ku koncu tomu dôjde dych. Finále síce sľubuje predzvesť nových problémov, ale zároveň som čakal údernejšie vyvrcholenie. Jediný, kto ma tu celý čas veľmi milo prekvapoval bol Owen Wilson. Mobius mu sadol ako riť na šerbeľ. Chcem vedieť čo bude ďalej ale celý ten hype išiel tentoraz mimo mňa. 1.séria - 60% ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(původní text z 12.9.2021) To nejzajímavější na seriálovém Lokim je, že je někým trochu jiným než byl ten filmový. Je tak nějak slabší, a zároveň i mnohem lidštější, takže i když se celých šest epizod v podstatě akorát řítí z průseru do průseru, stihne si kupodivu při tom všem získat přítele a dokonce ještě sbalit holku. Což asi není přesně to, co fanoušci téhle postavy čekali, ale určité kouzlo to má taky. "Mohl bys být, kýmkoliv chceš .." Scénáristicky i vizuálně trochu nevyrovnaný seriál, který působí jako lepší a dražší spin-off Doctora Who, a který táhne nahoru nadstandardně charismatický Hiddleston spolu se sympatickým Owenem Wilsonem. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. seriál v Marvel Cinematic Universe - První série = (8,5/10) - Ze začátku se mi zdálo, že to bude taková jednohubka, na kterou si po pár dnech ani nevzpomenu. Nečekal jsem, co nám Marvel naservíruje v druhé polovině série. Já jsem plný, sytý a nadšený. Tom Hiddleston si to neskutečně užívá. Sledujeme krásnou transformaci jeho postavy v průběhu seriálu. Ze začátku to byl lstivý lišák, který se ohlížel jen na sebe. Poté potkal Sylvii, která byla ještě větší extrém než on. A všichni víte jak to dopadlo. Star Lord je proti tomu slabý čaj v dopadu na celý vesmír. Hrozně se mi líbil soundtrack seriálu. Ze začátku to byla taková mysteriózní hudba s kapkou tajemna, která se přetvořila ve FAKT dobrý soundtrack, který ve mně rezonuje ještě teď. Loki nám krásně vydláždil cestičku k multiversům. Marvel nám to krásně všechno představil a vysvětlil a já hltal každičké slovo a informaci. Navíc Kang vypadá parádně v podání Jonathana Majorse. Mají to rozehrané fakt hezky a byla by škoda, kdyby to nějak pokazili, ale zrovna u Marvelu se toho asi bát nemusím. Za mě zatím NEJLEPŠÍ SERIÁL, KTERÝ MCU UVEDL. Nejlepší epizoda: The Nexus Event (S01E04) ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je na tomhle seriálu unikátní, je kombinace hned několika věcí, které byli viděny ve filmech, cestuje se tu časem i prostorem, panuje tu paranoia a v podstatě nikomu nelze věřit a celé je to završené kosmickou apokalypsou. A tenhle seriál je jako sám Loki, má to vytříbený styl a každá epizoda (až na druhou, ta mi přišla nejslabší) má něco do sebe, něco se v ní stane, či je napínavá a nebo od obojího trochu, poslední dva díly sem byl opravdu napjatý a očekávat, co se v seriálu stane, už ani nešlo, protože právě ony dvě poslední epizody, byli totální haluz. Tom Hiddleston co by Loki, je prostě skvělý a jeho vývoj, který je jiný narozdíl od toho filmového, je prostě opět špica. Ale tenhle seriál, neni jenom o jednom herci, všichni herci sou tady úžasný a hrají svoje postavy, na jedničku. Akce je taky na velice slušné úrovni, ale co mně opravdu bavilo, byli dialogy a to hlavně mezi ústřední trojicí Loki x Mobius x Sylvie. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • Jedná se o první epizodu seriálu, která obsahuje potitulkovou scénu. (Kubaaa97)
  • Všechny hlasy Time Keepers namluvil Jonathan Majors, představitel Kanga Dobyvatele nebo-li „He Who Remains“. (jajo161)
  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)

Reklama

Reklama