Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (275)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi to přišlo jako vykradený příběh z filmu PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? s Abrhámem a Šafránkovou. Protože i tam se několika desítkách letech se chtěl Josef Abrhám sejít se svojí bývalou láskou Libuší Šaránkovou jako zde Bartoška s Vašáryovou. Jenže kromě tohoto jsou tu ještě další příběhy, které měly v kontextu působit jako LÁSKA NEBESKÁ made in Slovakia. Bohužel do slavného britského filmu to má hodně daleko. Spíše mi to celkově připadá jako THE PERFECT KISS, který se tentokrát odehrává v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách a ne v Kanadě. Tak debilně napsaný scénář, podle kterého museli hrát všichni herci, se jen tak nevidí. Je to vyloženě snobský film, který se může líbit jedině zlatokopkám a hvězdám instagramu. Však také jediné vtipné na této "romantické komedii" byla ta influencerka, co kvůli menstruaci nemůže lyžovat, ale rozhodně musí si pořídit fotky na instagram. [3980. hodnocení, 177. komentář, 48%] ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tatry, Vánoce 2019, lyžování - to není Ženská na vrcholu, ale slovenská romantická komedie, která si pomohla castingem ze dvou úspěšných seriálů Milenky a Za sklom doplněné talentovým Prachařem a ulicovou Kadřávkovou. Strašně se to snaží o cool feeling a nějak jsem tomu i fandil, ale výsledek je slabý. Těch pár vtipných věcí neutáhne celý film. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Varianta na zimní romantickou komedii, bedekr Slovensko a bratia Maďari. Karty jsou rozdané tak, aby každá věková kategorie měla svůj příběh, takže teoreticky si na své přijdou všichni od teenů po seniory. Klišé na klišé, kýč na kýč. Po seriálu Milenky jsem chtěla ještě jednou vidět hlavní čtveřici ve společném projektu a to jediné stálo za to. Jinak to jsou krásné obrázky jak ze stránek Listu paní a dívek. Pauhofová v náručí milionáře na zapřenou Koleníka svítí jak za starých časů. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho jsem neviděl žádný český film a při sledování téhle blbosti jsem se nestačil divit. Tristní po všech stránkách, až z toho bolí hlava. Ať už příšerné herecké výkony, režie, předabované postavy nebo hrozné pokusy o vtipy. Jestli na tohle jdou mé peníze z daní, tak bych byl radši, kdyby mi daně stát vrátil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako začátek se mi docela pozdával, jen jsem nechápal ten dabing. Na Slovensku to taky běželo nadabované, ale do slovenštiny? Působí to značně nepřirozeně a vzhledem k tomu, že česko-slovenských manželství je docela hodně, nechápu, proč nemohli slovenští herci mluvit slovensky, potažmo maďarsky, a Češi česky, případně moravsky. Jenže po slibném začátku se začaly objevovat první wtf momenty, kterých až do konce filmu jen přibývalo. Neuvěřitelně přehrávající Pauhofová se svým brekem (ale ta nikdy neuměla moc hrát, s výjimkou svlékání do naha), věta "Jsem debil" nahlas v kostele, neuvěřitelné množství postav během pár minut, k nimž jsme nedostali vodítko, kdo je kdo a proč, Brouk Pytlík neustále se zjevující na podivných místech, další várka nových, nevysvětlených postav, zmatený manažer hotelu, který by v reálu nikdy ředitele dělat nemohl (a ne, není to vtipné, a fakt netuším, co na něm jako postava Marcinkové měla vidět, že ho milovala), opět přemoudřelé děti - holčičky... Muži zobrazeni opět jako pitomci. A všichni bydlí v drahých a nákladných vilách, a přitom netušíme, kde na to berou. Kamera opět zabírala zpočátku jen polocelky, naštěstí na horách se dostalo i na nějaké celky a záběry z dronu - sice naprosto prvoplánově reklamní a jako z reklamy vypadající, ale aspoň trochu změna. Do toho divná a nevhodná hudba, asi jako kdybyste do romkom vrazili death metal. Říkal jsem si, že Bartoška to musel vzít jen pro prachy a je to na něm a jeho výkonu znát. Ostatně ta jeho linka, asi nejzajímavější na filmu, setkání po 50 letech, podle mne vyšuměla zcela bez jakéhokoliv většího vytěžení tématu. A Zuzku Norisovou jsem v první chvíli vůbec nepoznal, jsem nejdřív myslel, že je to Kronerová (z ledu), a ne ta kdysi hubená holka z Rebelů. Vzpomněl jsem si během toho na Anděla na horách, jak tam dovedli na malé ploše rozehrát, zaplést a dovést do konce hromadu témat, a nepotřebovali na to ani product placement, ani drony. A když měla maminka na stolku fotku z Kristiána, říkal jsem si, proč se dnes všichni tak snaží o pohádkové romantické komedie jako za války, když není válka, ale hlavně tvůrcům chybí talent a vtip, především u dialogů. A mimochodem, Kristián bydlel v obyčejném bytě v obyčejném činžovním domě, ne v drahé vile, a tím mu mohlo i víc ob♀1čejných lidí fandit. Komu mám fandit tady, když všichni všechno mají? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • „Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětlila producentka Adriana Kronerová. (SONY_)
  • Táňa Pauhofová (Hana) v jednej scéne hovorí, že je Maša Haľamová a ma chatu na Štrbskom plese. Maša bola slovenská spisovateľka a poetka, naozaj tam žila a má tam aj pamätník. (VanSar)

Reklama

Reklama