Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (275)

campix 

všechny recenze uživatele

Další česko-slovenská bomba, která útočí na váš zdraví rozum a vkus. V tomhle případě spíš více slovenská. Opět tu máme plejádu nejznámnějších jmen z obou rybníčků, kde za zmínku stojí snad jen pro mě neokoukaná jména od sousedů - Koleník a Marcinková. Jinak jde o klasickou romanticko-komediální prudu zasazenou do nádherného prostředí Tater s naprosto lobotomickým dějem a toporným herectvím. Za zmínku rozhodně stojí asi jeden z nejhorších hereckých výkonů za poslední dobu v podání Anny Kadeřávkové. Docela síla. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Filmů, které jsou složeny z několika proplétajících se dějových línií je celá řada, hlavně v žánru amerických romantických komedií. Tento není ničím výjimečný. Mne nejvíce zaujala záměna identity bohatého podnikatele a jeho šoféra. Na stejné záměně je totiž postaveno prvních 35 dílů seriálu Slunečná odvysílaných v následujícím roce po natočení tohoto snímku. Kdo koho kopíroval, to je otázka, jako co bylo dřív, vejce nebo slepice. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je neuvěřitelně debilní film v koprodukci se Slovákama, ve kterym se za 90minut nic nestane.Nápad řidič-šéf je okopčenej z jednoho blbýho primáckýho seriálu, herci se ani nesnažej hrát, a Kadeřávková je tak neuvěřitelně prkenná, že jako herečka nemůže mít žádnou budoucnost.Doufám, že se nepletu.Jestli se na to někdo chystáte, tak doporučuju se tomu velkym obloukem vyhnout.20%. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vážně jsem byla na vánočním romantickém filmu, kde se- cituji: „ku*vuje, pi*uje?!“ Ano, já byla na vánočním filmu, kde se kromě zmíněného ani s k*k*ty nešetří. V „Santa je úchyl“ to beru, v romantickém snímku s paní Emílií Vášáryovou nikoli. Skalní diváci televize JOJ, Prima, Barrandov budou zajisté blahem bez sebe, připojí se také diváci Markízy a Novy a společně se budou rozplývat, jaká to perfektní silvestrovská řachanda a kasička se z ducha mdlého nasype. A jedině o to jde, co? Dále tuto diváckou obec zajisté nesmírně pobaví urážení osob jiných národností, zejména Maďarů a rovněž zaznívající nadávky typu: „ku*vy čínské, šikmooké“ a tááák. Hrubozrnné hulvátství, vstupenku naštěstí neplatím, protože dát za tohle 6,75,-euro/os může jenom velmi naivní divák. Paní Vášáryová s Jiřím Bartoškou jsou ve filmu k vidění asi tak o pět minut čistého času déle než v upoutávce, můžete hádat v kolika záběrech byli spolu zachyceni zároveň, byli však tradičně dobří. Zásadně tedy jednotlivě. Táňa a Koleník na sáňkách příjemní, další tři „Milenky“ ze slovenského seriálu jsou sympatické, dobře se na ně dívá, jenomže ani tady neměly co zahrát a to je potom těžko. Co bylo poměrně ucházející, to jsme viděli v traileru, víc neradím očekávat. Mizerný scénář je vždycky peklo. Tady o scénáři a ani o režii nemůže být řeči. Citelná je v tomto jakémsi novoročním přípitku, který trumfne asi jen projev našeho hradního švába, laciná úroveň pofiderní komerční seriálové tvorby TV JOJ, nevytáhly to ani všechny čtyři záběry na Tatry, ani fešné šik hadry zúčastněných krasavic, ani atmosféra u stánku na svahu či pěkné interiéry, v nichž se toto zoufalství semlelo. Filmu chybělo už jen pět šestiminutových reklamních bloků, nebo spíše sedm a bylo by to TOP. Vnouček Trautenberkův zahrál blba blbě, Maštalír mě v pitvořící roli zklamával, Petr Vaněk se tam jaksi ztratil, na to jaký je to výrazný, silný herec, tady neměl co ztvárnit a vážně koťátka? Až tak?! Mnoho postav, které nemají dost prostoru, nulové vykreslení charakterů, o vývoji postav nebo příběhu nemůže být řeči, ale hlavně: „Vařte vodu!“ , toť třešinka. Ví někdo od filmu, proč by se měla u porodu vařit voda a kolik by jí mělo být? Ptám se protože tuto notoricky známou filmovou repliku lékaři roky nechápou, to jen tak na okraj. Za diletantské podceňování úrovně diváka, za nevkusné vulgarity, kvůli nimž bych na tohle dospívající dceru nevzala, za stupidní děj odpovídající nejprimitivnější seriálové tvorbě komerčních televizí zařezávám jednou hvězdičkou a kultivované široké obci doporučuji raději punč na pěkně vyzdobeném náměstí plus následnou domácí projekci čehokoli, klidně i toho přiblblého Mrazíka. A proč ta jedna hvězdička? Inu protože budou Vánoce, jinak je to odpad! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Šťastný nový rok má nabité herecké obsadenie: okrem štyroch žien so zaručenými dobrými hereckými výkonmi tu príde aj traja chlapi, kde oceňujem trošku iné rozloženie rolí, na aké sme z filmov zvyknutí. Tomáš Maštalír je špička a vyčnieva o úroveň nad kolegami, pritom si zobral rolu skôr ubitého tatka, čo si chce vypnúť hlavu. Ján Koleník berie na seba rolu nápadníka, ktorý by mal osloviť single dámu. Marek Majeský si vystačí skôr s vedľajšou úlohou a sadla mu lepšie ako niektoré väčšie sóla v iných filmoch. Jakub Prachař má výbornú rolu, v ktorej dokáže využiť svoj humor a veríte mu náročné výzvy. Aj mladí herci sú kvalitne obsadení – ale iba mená nestačia. Jakub Kroner dokázal, že ich vie dobre viesť a preto mu mnohé scény vychádzajú. 85% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)

Reklama

Reklama