Reklama

Reklama

Servant

(seriál)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 19 h 21 min (Minutáž: 24–36 min)

Tvůrci:

Tony Basgallop

Hrají:

Lauren Ambrose, Nell Tiger Free, Rupert Grint, Toby Kebbell, John DiRenzo, Tony Revolori, M. Night Shyamalan, Rosemary Howard, Jill Durso, Boris McGiver (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Když manželé Dorothy (Lauren Ambrose) a Sean (Toby Kebbell) nečekaně přijdou o svého malého chlapečka Jericho, nesou to různě. Sean se snaží pracovat a Dorothy, neschopná se srovnat se smrtí svého syna, si pořídí panenku, která jí má syna nahradit. Aby toho nebylo málo, tak si pár najme na hlídání mladou chůvu (Nell Tiger Free). Jenže chůva není jen tak normální chůva... (vyfuk)

(více)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (11)

Season 1 (2019) (S01) 

Psychologické drama s prvky hororu, ale pořád spíše to drama s podmanivou atmosférou. Celý příběh mě neskutečně zaujal, a já měl od samého začátku, plnou hlavu myšlenek. Samotný Stehen King přiznal, že ho tahle show baví, a líbí se mu to tajemno kolem a kolem, plus ta psychologie mezi postavami. A i já byl nadšený. M. Night Shyamalan se na 1 sérii podílel jako producent a režisér dvou epizod - První epizoda Reborn, a předposlední Jericho. Tvůrce Tony Basgallop má zajímavý potenciál a bylo by fajn kdyby napsal scénář k nějakému drama-thrilleru a natočil to Shyamalan, to bych si nechal líbit, protože tihle dva k sobě pasují jak prdel na hrnec. Herecké výkony jsou perfektní a užíval jsem si každou chvíli s Rupert Grintem ( Ron z Harryho Pottera ), nebo Neill Tiger Free, na které celý děj stál. Ze začátku máte spoustu otázek, a během dalších dílů zjistíte co potřebujete, ale zároven si budete klepat na čelo a ptát se - Cože? Zkrátka je to dobře podmanivý se skvělými hereckými výkony a se zajímavou zápletkou. Plus musím zmínit soundtrack od Trevora Gureckise, ten je opravdu podařený, díky němu je seriál zajímavější. Chci 2 sérii! ()

Znovuzrození (2019) (S01E01) 

Výborná režie od Shyamalana, přesvědčivé herecké výkony, které jsou přesné. Je to trochu psycho, ale sakra zajímavý. Má to tíživou atmosféru, a znepokující hudbu. Závěr neskutečně navnadil. Jsem hodně zvědavý co bude dál. ()

Dřevo (2019) (S01E02) 

Druhý díl jasně ukázal, že osmnáctiletá holčina, je divná. Atmosféra o něco lepší než v prvním dílu. Začínají se dít zvláštní věci, a já jsem velmi nedočkaví, jak tohle dopadne. Zatím velká spokojenost. ()

Úhoř (2019) (S01E03) 

Teprve třetí díl z desíti, a už se tam stalo dost věcí, sakra jsem zvědav co bude dál. Všichni herci zatím na jedničku. Jo a mimochodem v tomhle dílu se objevil Tony Revolori, který hraje v současným Spider-Manovi postavu Flashe Thompson. ()

Medvěd (2019) (S01E04) 

Čtvrtá epizoda trošku ubrala na tempu, na atmosféře, ale pořád je to dobré. : ) ()

Cvrček (2019) (S01E05) 

Psycho díl. Nell Tiger Free je v roli Leanne perfektní. V pátém dílu se snaží vystrnadit Leanne, která se, ale jen tak nenechá. Atmosféra o něco lepší než v předešlém dílu. Má to šokující scény ( cvrčci ), až jsem při nějaké zíral s otevřenou pusou. Je to čím dál tím více zajímavé. Zbývá pět epizod, a pořád si nedovedu představit jak to skončí. :) ()

Déšť (2019) (S01E06) 

Díl, který zamíchal kartami. Leanne nevypadá na tu postavu, která by byla špatná. Inu jsem zvědav na tetu May, jelikož strýc byl velmi divný, a teta má být horší, no, to se budou dít věci. Už jen čtyry epizody a je konec, a já už mám nějakou představu jak to skončí, tak jsem zvědav jestli se trefím. :) ()

Haggis (2019) (S01E07) 

Scéna se psem byla znepokojivá, ale nějak mi tam neseděla. Tak trochu si říkám, aby mě konec nezklamal. Doufám že ne. ()

Boba (2020) (S01E08) 

MAZEC! Ty vole, to čekání na další díl nezvládnu. WOW! ()

Jericho (2020) (S01E09) 

Shyamalan je zpátky na režii, a hned jde poznat ta kvalita. Neříkám, že ostatní to natáčely špatně, to vůbec ne, jen se mi líbí ta kamera, to jak ji Shya vede je super. Díl opět zvláštní, ale tahle show mě díky tomu hodně baví. Už zbývá poslední díl, a nedovedu si představit, jak to skončí. Sakra, je to tak tajuplný, že jestli závěr poserou, bude zle. Jediný co se mi na dílu nelíbilo, je chování Dorothy. Divný. ()

Balónek (2020) (S01E10) 

Měl jsem hubu dokořán, a s napětím jsme očekával, jak to celé skončí. WOW. Tenhle seriál si budu muset někdy znova připomenout tak, že to sjedu všechno na jednou, protože ne všechno jsem pochopil. Ale moc se mi to líbilo, a klidně bych uvítal 2 sérii. A pokud bych měl něco vytknout, tak to je závěr. Jako okej, ale když se na tom podílí Shyamalan čekal bych nějaký velký zvrat na konci, který mě odrovná, protože seriál k tomu směřoval, ŠKODA. I tak jsem ale spokojený. ()

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Novinka M. Night Shyamalana nabírá obsazení

Novinka M. Night Shyamalana nabírá obsazení

11.05.2020

Režisér M. Night Shyamalan je věčný tajnůstkář. Jeho filmy bývají často přísně střeženým tajemstvím, které divák neodhalí většinou dřív než ke konci snímku. Ne vždy to za to bohužel stojí, jeho… (více)

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

Apple TV+ nabízí seriály zdarma

12.04.2020

Na jeden týden nabízí streamovací služba Apple TV+ několik ze svých seriálů všem divákům zdarma. Akce by měla být spuštěna v USA a všech dalších zemích, kde je služba dostupná, tedy včetně České… (více)

Reklama

Reklama